Τελευταία ενημέρωση 07:17, 20 Απρ 2024

Ακόμη ένα δείγμα μεγάλης ομάδας!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η απόφαση του Στέφανο Ναπολεόνι να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο ενώ τον ήθελε διακαώς ο ΠΑΟΚ και τον πολιορκούσε η ΑΕΚ είναι δείγμα μεγάλης ομάδας. Δείχνει πόσο η ομάδα έχει μεγαλώσει σε βαθμό τέτοιο που να κρατά τους παίκτες της ακόμη και αν έχει να αναμετρηθεί με οικονομικά ισχυρότερους αντιπάλους.

 Ένα ακόμη δείγμα μεγάλης ομάδας είναι όμως και η συνεργασία του Δικτύου Σχολών του οποίου προίσταται ο Τόλης Αποστόλου με τον Κρητικό Αστέρα με έδρα τα Χανιά. Η κρητική πόλη έχει αυτή την στιγμή μια ομάδα τον Πλατανιά που είναι στη Σούπερ Λίγκα και δύο ομάδες τα Χανιά και τον Κισσαμικό στη Φουτμπολ Λιγκ. Ακόμη και αν δεν υπάρχει λοιπόν μέτρο σύγκρισης με τον Ατρόμητο «θα μπορούσε» η διοίκηση του Κρητικού Αστέρα να συνεργαστεί με μια από τις ομάδες αυτές και δη με τον Πλατανιά έστω και για λόγους χωροταξικούς ή εντυπώσεων στην τοπική και κλειστή κοινωνία.

Δεν το έκανε όμως και εντάχθηκε στο δίκτυο του Ατρόμητου που αποδεικνύει ότι όσο αυξάνεται τόσο και η ομάδα γίνεται πιο ισχυρή, τόσο και αποκτά περισσότερους φίλους σε όλη την Ελλάδα. Γιατί πλέον ο Ατρόμητος έχει απλωθεί σε διάφορα γεωργαφικά σημεία της πόλης είναι επόμενο ότι έχει δημιουργήσει και θερμούς υποστηρικτές.

 

 Το δελτίο τύπου του Ατρόμητου αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι ένας κρητικός σύλλογος με έμβλημα το αστέρι όπως και το δικό μας, προστίθεται στο Δίκτυο Σχολών της ομάδας μας που επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο.

 Το νέο μέλος μας, είναι ο Κρητικός Αστήρ Χανίων, ο πρόεδρος του οποίου Νεκτάριος Μαρκουλάκης   βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος  και υπέγραψε το συμφωνητικό της συνεργασίας παρουσία του Υεύθυνου Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου.

Ο Κρητικός Αστήρ ιδρύθηκε το 1958, με έδρα το Βαμβακόπουλο Χανίων και επί 36 χρόνια μετείχε στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής Κατηγορίας. Διατηρεί τη δική του Ακαδημία εκπαίδευσης νέων ποδοσφαιριστών οι οποίοι πλέον βρίσκονται υπό την σκέπη του Ατρόμητου.

«Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη που θα συνεργαστούμε με ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ατρόμητος. Στόχος μας μέσα από αυτή την συνεργασία είναι να κάνουμε ακόμη καλύτεροι ως Ακαδημία, να εκπαιδευτούμε καλύτερα, να μάθουμε την τεχνογνωσία ανάδειξης παικτών ώστε τα δικά μας παιδιά να εξελιχθούν και να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στο χώρο του ποδοσφαίρου» δήλωσε σχετικά στο atromitosfc. gr o Nεκτάριος Μαρκουλάκης.»

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Μάιος 2015 14:15
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Νιόπλιας: Τελικός το παιχνίδι με ΠΑΟΚ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας