Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κόλμαν:« Αν είσαι στο πλευρό μας, είσαι μαζί μας. Αν δεν είσαι μαζί μας, είσαι απέναντί μας»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο παραχώρησε η Κρις Κόλμαν.

Ο Ουαλός προπονητής, που οδήγησε την  στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, μιλώντας στο atromitosfc.gr εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να παραμείνει στην Ελλάδα, λέγοντας τα καλύτερα σχόλια για τις συνθήκες που βρήκε στο Περιστέρι, αλλά και για τη συνεργασία του με τα στελέχη και τη διοίκηση της ομάδας.

Παράλληλα, μίλησε για την αλλαγή της φιλοσοφίας που θέλει να φέρει στον Ατρόμητο της νέας σεζόν και αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξή του όχι μόνο στο Περιστέρι, αλλά και εκτός έδρας, τονίζοντας ότι αυτοί οι φίλαθλοι αξίζουν την καλύτερη δυνατή πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Κόουτς, συγχαρητήρια για την ανανέωση του συμβολαίου σας. Ποιες είναι οι πρώτες σας σκέψεις μετά τις οριστικές εξελίξεις;

«Τώρα είναι όλα καλά! Από την πρώτη μέρα που έχουμε έρθει στην ομάδα, έχουμε τρομερή επικοινωνία με όλους και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Προφανώς, στο τέλος σημασία έχουν τα αποτελέσματα και είναι σημαντικό να έχεις θετικά αποτελέσματα, αλλά έξω από το ποδόσφαιρο έχουμε δημιουργήσει πολύ δυνατές σχέσεις. Οπότε, δεν μπορώ να το αρνηθώ ότι είμαι πολύ χαρούμενος. Όλα εδώ είναι υπέροχα. Τώρα ανυπομονούμε να αρχίσουμε κάτι νέο, κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό, πάντα με τη συνεργασία των ανθρώπων που βρίσκονται εδώ. Οι εγκαταστάσεις εδώ είναι σπουδαίες και με τις εργασίες που θα γίνουν το καλοκαίρι και στο γήπεδο και στο προπονητικό μας κέντρο θα γίνουν ακόμα πιο ωραία τα πράγματα για μας και για τους παίκτες. Πραγματικά όλοι ανυπομονούμε να φτιάξουμε κάτι σπουδαίο εδώ στον Ατρόμητο».

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας έκαναν να επιθυμείτε την παραμονή σας στον Ατρόμητο;

«Το πιο σημαντικό από όλα ήταν να διαπιστώσουμε ότι θέλουμε τα ίδια πράγματα. Εγώ, ο βοηθοί μου, ο Κιτ (σ.σ. Σάιμονς) και ο Γιώργος (σ.σ. Κορακάκης), ο Γιάννης (σ.σ. Αγγελόπουλος) και ο πρόεδρος έχουμε τις ίδιες ιδέες. Φυσικά, δεν συμφωνούμε σε όλα, αλλά κανείς δεν είναι δυνατόν να συμφωνεί σε όλα. Ωστόσο, συμφωνούμε στις αρχές και θα έλεγα ότι έχουμε δημιουργικές διαφωνίες. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ήδη έχουμε καταστρώσει το πλάνο μας για την προετοιμασία, τι παίκτες χρειαζόμαστε και ιδεατά με πόσους θα θέλαμε να δουλέψουμε. Ωστόσο, πρέπει να κλείσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή τη σεζόν και βέβαια ταυτόχρονα μπορούμε να δουλεύουμε το πλάνο μας για την προετοιμασία. Πρέπει να δημιουργήσουμε τις καταστάσεις και τις προϋποθέσεις ώστε να μην έχουμε μια χρονιά όπως αυτή που βιώσαμε φέτος».

Παρά το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεστε στον Ατρόμητο έχετε καταφέρει να χτίσετε μια ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς της ομάδας μας. Ποιο είναι το μήνυμα που έχετε να τους στείλετε;

«Πραγματικά, τους χρειαζόμασταν πολύ και τους χρειαζόμαστε πολύ. Ξέρετε, οι οπαδοί θα είναι εδώ για επόμενα 10, 20 ή 30 χρόνια. Αυτοί θα είναι εδώ πάντα, εμείς θα είμαστε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Το ξέρουμε αυτό. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχουμε μια δυνατή επαφή. Ευτυχώς για μας, μας αποδέχθηκαν και αυτό είναι κρίσιμο, γιατί έμειναν δίπλα στην ομάδα, όταν δεν παίζαμε καλά. Είχαν έρθει στην έδρα του Παναιτωλικού, στον Βόλο και ήταν εκπληκτικοί. Δεν σταμάτησαν να φωνάζουν στιγμή. Όταν παίζουμε εντός έδρας, είναι εκεί και φωνάζουν, κάτι που αποτελεί μεγάλη βοήθεια για μας. Ελπίζω να αναπτύξουμε αυτή τη δυνατή σχέση, για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Τώρα πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα, με νέα φιλοσοφία και ελπίζουμε να πετύχουμε, γιατί οι οπαδοί μας αξίζουν να έχουν κάτι για το οποίο θα χαίρονται. Τη φετινή σεζόν, για μεγάλο διάστημα, υπήρχε αρνητισμός, καθώς δεν έχουν συνηθίσοει να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις. Έχουν συνηθίσει σε κάτι διαφορετικό, οπότε εξαρτάται από μας να τους επαναφέρουμε σε αυτή την πραγματικότητα. Πρέπει να χτίσουμε κάτι καλύτερο, να παλεύουμε για κάθε πόντο, να παλεύουμε να είμαστε όλο και ψηλότερα ώστε να κάνουμε τους οπαδούς να αισθάνονται χαρούμενοι για αυτό που βλέπουν».

Αν και θεωρείται αρκετά πρώιμο, ποιοι είναι οι δικοί σας στόχοι εν όψει της νέας σεζόν;

«Πρέπει να σιγουρευτούμε πρώτα από όλα ότι θα χτίσουμε μια διαφορετική, αλλά πετυχημένη ομάδα. Δεν θα αλλάξουμε τα πάντα στο ρόστερ. Έχουμε ήδη κάποιους πολύ καλούς παίκτες. Φυσικά, θέλουμε να κάνουμε μερικά πράγματα διαφορετικά, με διαφορετική φιλοσοφία. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι αλλαγές θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην ομάδα από την αρχή της σεζόν. Ξέρουμε πλέον ότι κάθε ματς στη Super League είναι πολύ δύσκολο, είτε παίζεις εντός, είτε εκτός έδρας. Όλα είναι δύσκολα. Θα προσεγγίζουμε κάθε ματς σαν να είναι το πιο σημαντικό από κάθε άλλο. Θα πρέπει σε κάθε ματς να είμαστε έτοιμοι, θα πρέπει σε κάθε ματς να παίρνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Πρέπει από την αρχή να έχουμε θετική αντίδραση. Αυτό θα το πετύχουμε μέσω της απόδοσής μας, μέσω της σταθερότητας στην απόδοσή μας. Δεν έχει σημασία ποια ομάδα έχουμε απέναντί μας. Στη Super League μπορεί να νικήσεις και να χάσεις από οποιαδήποτε ομάδα. Η φιλοσοφία μας πρέπει να είναι ότι είμαστε “εμείς κόντρα σε όλους”. Αν είσαι στο πλευρό μας, είσαι μαζί μας. Αν δεν είσαι μαζί μας, είσαι απέναντί μας. Αυτή πρέπει να είναι η νέα μας φιλοσοφία».