Τελευταία ενημέρωση 08:00, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 13-6, στο κολυμβητήριο Λαιμούκαι κατέλαβε την τέταρτη θέση. Οι πολίστες του Κώστα Πασλή έφτασαν ένα βήμα από το μετάλλιο, αλλά παρά την ππροσπάθεια τους δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο βάθρο. Ωστόσο, η παρουσία στην τετράδα του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών συνιστά άλλη μια σημαντική επιτυχία στις πολλές που έχει πετύχει ως τώρα ο Σύλλογος.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με 4-0 στο πρώτο 8λεπτο, μπόρεσε να αποκτήσει σαφές προβάδισμα έναντι των «κυανοκιτρίνων». Το επιμέρους 4-2 στην δεύτερη περίοδο και συνολικά το 8-2 στο τέλος του πρώτου μέρους δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του ΓΣΠ. Παρ’ ολ’ αυτά έγινε μεγάλη προσπάθεια, κερδίθηκε με επιμέρους σκορ 1-3 το τρίτο 8λεπτο, αλλά ήταν αδύνατη η ανατροπή, με συνέπεια οι «κυανοκίτρινοι» να γνωρίσουν την ήττα και να καταλάβουν την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 4-0, 4-2, 1-3, 4-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λεμπέσης): Κρατημένος, Δευτεραίος, Σταματάρης, Κουρούπης, Παναγιώτι, Σιαμάς Χ., Ζερβουδάκης, Σιαμάς Γ., Ζαχόπουλος, Σιαμάς Π., Αραπογιάννης, Εγνατιάδης Γ., Τριχ.ας, Εγνατιάδης Θ.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πασλής): Δαμίγος, Λεμονής, Κυριαζής, Μαστρογιαννάκος Δ., Σταματίου, Σπανόπουλος, Μπιτσάκος Χρ., Χωματάς, Μυρίλος, Μπιτσάκος Α., Αλευρίδης, Μαστρογιαννάκος Ν., Σεννής, Παπασταμόπουλος, Μπρατάκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Βαριές ποινές στο Περιστέρι »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας