Τελευταία ενημέρωση 09:37, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Χρυσούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν τα νεύρα και οι δυνατές μονομαχίες  η Χρυσούπολη ηττήθηκε με 1-0 από τον Τριφυλλιακό που ανέβασε κατακόρυφα τις ελπίδες του για την άνοδο.

Έφτασε έτσι τους 45 βαθμούς και είναι στη 2η θέση μαζί με την ΑΕ Ιλίου, ενώ η Χρυσούπολη υποχώρησε στην 4η θέση μένοντας στους 44 βαθμούς.
Το πρώτο ημίχρονο είχε σαφή προσανατολισμό και για τις δύο ομάδες, από την μια οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν από τις πτέρυγες να δημιουργήσουν κάποια φάση, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα και απ την άλλη η ομάδα των Βορείων προαστίων είχε συμπαγές κέντρο και προσπαθουσε με αντεπιθέσεις να φτάσει στην περιοχή του Νικολακόπουλου. Σε μια από αυτές τις αντεπιθέσεις ο Τριπερίνας βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Χρυσούπολης στο 25′ αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και έτσι χάθηκε και η μοναδική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου.
Το δεύτερο 45λεπτό από την άλλη ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο καθώς οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι στο 47ο λεπτό. Το πέναλτι μετουσίωσε σε γκολ ο Χάβος και έτσι ο Τριφυλλιακός πήρε προβάδισμα. Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στους παίκτες των γηπεδούχων καθώς αμέσως μετά έφτασαν πολύ κοντά στο 2-0 στο 51ο και 52ο λεπτό όταν ο αντίστοιχα ο Ζάχαρης και ο σκόρερ Χάβος δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο, βρισκόμενοι σε πλεονεκτική θέση με τον Νικολακόπουλο να αποκρούει και να κρατάει το σκόρ στο 1-0.

Η Χρυσούπολη δυσκολευόταν πολύ να αναπτυχθεί και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στο 53ο λεπτό όταν ο Ρουμελιωτάκης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίχτες. Απο εκεί και μετά οι συνεχόμενες αλλαγές έριξαν όπως ήταν αναμενόμενο τον ρυθμό του αγώνα, με τους γηπεδούχους να διατηρούν πολύ έξυπνα το προβάδισμα τους, να μην αφήνουν την Χρυσούπολη να απειλήσει και έτσι το τέλος του αγώνα τους βρήκε αγκαλιασμένους να πανηγυρίζουν ένα αποτέλεσμα που τους κρατάει ζωντανούς στην σκληρή μάχη των μπαράζ.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: Σπανός, Μπιτσάκης(59′ Παπαδόπουλος),Καλεπουδάκης, Μαλέλι,Χάβος, Πανταζής, Δερμιτζάκης, Βαλασιάδης (75′ Καρυστινός) , Κατσαρός, Ζάχαρης, Τριπερίνας (70′ Περουτσέας)
ΧΡΥΣΟΎΠΟΛΗ:Νικολακόπουλος, Ρουμελιωτάκης, Βασιλειάδης, Σκλαβενίτης, Γιαννακόπουλος, Μπακάλης (85′ Μασούρης) , Θηβαίος, Τζαφέρος, Μπεκατώρος, Συριόπουλος (62′ Τζωρτζακάκης), Χαλίκης (62′ Σαλίττα).


Πηγή stoplekto.gr/ Μιχάλης Παπαστεφάνου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Βράζει» με τη διαιτησία! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας