Τελευταία ενημέρωση 07:02, 25 Απρ 2024

Ηρακλής VS Άμιλλα: Ένα ζευγάρι που όλο το Περιστέρι θέλει να δει!

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο γήπεδο του Ήφαιστου θα χτυπήσει αύριο στις 5 το απόγευμα η καρδιά του περιστεριώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Α' κατηγορία ο Ηρακλλής θα υποδεχθεί την Άμιλλα σε ένα ζευγάρι που όλη η πόλη πρέπει να δει.

Η Άμιλλα με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς έχει το προβάδισμα και σε περίπτωση νίκης θα εξασφαλίσει το...μισό εισιτήριο. Ο Ηρακλής με μια νίκη στο ενεργητικό του θέλει να τις ντουμπλάρει για να αποκτήσει προβάδισμα έναντι της Πεύκης και του Καλαμακίου. Διαιτητής θα είναι ο Μπαϊρακτάρης.

Ο πρόεδρος του Ηρακλής Γρηγόρης Καλαντζής μιλώντας στο soccerlive.gr είπε τα εξής:« Με αγωνία περιμενουμε το αυριανό ματς με την Άμιλλα Περιστερίου. Έχουμε μοχθήσει όλη την χρονιά ποδοσφαιριστές, προπονητές και Διοίκηση και θέλουμε στο τέλος να κερδίσουμε την άνοδο. Ως πρόεδρος αυτού του εξαιρετικού ΔΣ είμαι ευτυχής που μαζί σε λίγους μήνες έχουμε καταφέρει να κάνουμε τόσα πολλά. Πιστεύω πολύ από την πρώτη μέρα στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας. Είναι εξαιρετικά ταλέντα και πολύ καλά παιδιά. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για την έκβαση του αυριανού παιχνιδιού και αναμένω παρουσία πολύ κόσμου στο γήπεδο».

Στον αντίποδα ο προπονητής της Άμιλλας Φώτης Καζακόπουλος μιλώντας στο plekto.gr σημείωσε ότι:«Πρόκειται για ένα ματς λίγο διαφορετικό από τα δυο προηγούμενα γιατί θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα της περιοχής μας. Θέλουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας στο γήπεδο να δείξουμε την ταυτότητα μας σαν ομάδα και να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο . Έχουμε δείξει την αξία μας σαν ομάδα όπως και ο Ηρακλής οπότε πιστεύω ότι ο κόσμος που θα έρθει να μας δει θα είναι αρκετός και θα περάσει καλά».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2022 15:26
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας