Τελευταία ενημέρωση 23:02, 19 Απρ 2024

Πρόκριση για την ομάδα των Μίνι Παίδων

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πρόκριση στην Β΄ φάση του πρωταθλήματος της Κατηγορίας Κ13 (γεννηθέντες 2009+) με απολογισμό 3 νίκες και 1 ήττα πήρε η ομάδα Μίνι Παίδων Πόλο του ΓΣ Περιστερίου, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο όμιλό του.

Αυτή είναι μια ακόμη επιτυχία για τις ακαδημίες του ΓΣΠ, που λειτουργούν υποδειγματικά και φέρνουν σημαντικά αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες που λαμβάνουν μέρος. Ένα στοιχείο που αποτελεί προϊόν σκληρής δουλειάς σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Έπειτα από την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων, ο προπονητής της ομάδας Μίνι Παίδων Κ13 του ΓΣ Περιστερίου Βασίλης Καμάρης, δήλωσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα των Μίνι Παίδων, για την προσπάθειά τους και την πρόκριση στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για νεοσύστατη ομάδα. Το πάλεψαν, το χάρηκαν, το πανηγύρισαν. Επόμενος στόχος, η επόμενη φάση!».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ 6-19

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 5-19

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 7-10

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ 12-4

Με την ομάδα Μίνι του ΓΣ Περιστερίου αγωνίστηκαν οι εξής αθλητές: Θεογένης Κωνσταντακάτος, Σπύρος Βαλλιανάτος, Στάθης Σολδάτος, Δημήτρης Δημητρίου, Νίκος Τζαγκαράκης, Ανδρέας Τσολάκης, Αναστάσιος Θεοδωρόπουλος, Απόστολος Καλαργυρός, Ηλίας Χαραλαμπόπουλος, Αλέξανδρος Μακρής, Λουκάς Ζεμπερλίγκος, Αναστάσιος Καλαφάτης, Ελευθέριος Καραμπάτσος, Κωνσταντίνος Λίτινας, Χρήστος Κωνσταντίνου, Ιωάννης Καλομοίρης, Ανδρέας Κλεφτογιάννης, Νίκος Κρασάκης, Διονύσης Λακουμέντας, Δημήτρης Μισούρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στην 4η θέση οι Νέοι »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας