Τελευταία ενημέρωση 05:42, 25 Απρ 2024
Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για τον νικηφόρο αγώνα με τον Ιωνικό, ο προπονητής του Περιστερίου Vitabiotics Μίλαν Τόμιτς, δήλωσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μου, που κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε σαν ομάδα και στην άμυνα και στην επίθεση. Και πολύ απλά γι’ αυτό τον λόγο ήρθε και το σημερινό αποτέλεσμα, η νίκη. Δεν χρειάζεται να κάνουμε παραπάνω ανάλυση εκτός από το γεγονός ότι παίξαμε σαν ομάδα. Ένα ακόμη στοιχείο ήταν ότι από την πρώτη ημέρα που ήρθα και είχαμε 100% στις ελεύθερες βολές. Ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα αυτό γιατί μέχρι τώρα ήμασταν πάρα πολύ κακοί στις ελεύθερες βολές. Συνεχίζουμε, έχουμε κι άλλα ματς μπροστά μας, βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ιωνικού Άγγελος Τσίκληρας, είπε: «Σε τέτοια παιχνίδια που και η λεπτομέρεια παίζει σημαντικό ρόλο, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 100%. Τα παιδιά προσπάθησαν, αλλά μας έλειπε το κάτι παραπάνω.

Θέλω να πω πολλά μπράβο στα παιδιά γιατί προσπαθούν καθημερινά. Πρέπει όμως σε κάποιες στιγμές να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Μόνος του κανένας δεν μπορεί να κερδίσει καμία ομάδα, πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά. Σε κάποια σημεία συνέβη, σε κάποια άλλα δυστυχώς όχι κι αυτό μας κόστισε. Δεν θα καθίσουμε να κλαίμε πάνω την καρδάρα με το χυμένο γάλα. Έχουμε ακόμη περιθώρια, θα προσπαθήσουμε και θα δώσουμε τα πάντα, ώστε να δώσουμε το ματς με τον Ηρακλή το παιχνίδι της χρονιάς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιαννόπουλος »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας