Τελευταία ενημέρωση 11:09, 25 Απρ 2024

Τόμιτς: «Ξεκινήσαμε λάθος, στο τέλος δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να επιστρέψουμε»

Κατηγορία Μπάσκετ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη και την ήττα της ομάδας του ο προπονητής του Περιστερίου Vitabiotics Μίλαν Τόμιτς.«Ξεκινήσαμε λάθος στο πρώτο 10λεπτο του αγώνα με τον Άρη. Μετά κυνηγούσαμε στο σκορ σε όλο το παιχνίδι. Κάποια στιγμή το γυρίσαμε, αλλά στο τέλος δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να επιστρέψουμε».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Βαρβούνης, άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη που απουσίαζε λόγω προβλήματος υγείας, είπε: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, υπερβάλλουν εαυτόν κάθε ημέρα, είτε αυτό λέγεται προπόνηση είτε αγώνας. Είτε μας λείπει ένας παίκτης, η δυο, η έρχεται κάποιος καινούργιος, αυτή η ομάδα παραμένει ομάδα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ακόμη και ο χεντ κόουτς που δεν ήταν μαζί μας παρέμεινε ομάδα. Αφιερώνουμε πάνω απ’ όλα τη νίκη στον κόουτς που δεν ήταν μαζί μας. Πρέπει να έχει σπάσει όλο το σπίτι του τώρα! Αφιερώνουμε τη νίκη σ’ εκείνον 100%, γιατί αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι δημιούργημα δικό του και εμείς ακολουθούμε». 

Και συμπλήρωσε: «Παρ’ ολ’ αυτά, όπως είπα στα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια είναι πάρα πολύ σημαντικό μέχρι να φτάσουμε στο αεροδρόμιο να διασκεδάζουμε και να σκεφτόμαστε τη νίκη. Μόλις, όμως πετάξουμε για να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε τη νίκη και να προσηλωθούμε στον ΠΑΟΚ. Έχουμε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην έδρα μας με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε όλο τον κόσμο να είναι εκεί και θα είμαστε και εμείς και εγκεφαλικά και πνευματικά έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό όμως μόλις περάσουμε την Αθήνα να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι και να σκεφτούμε μόνο τη νίκη με τον ΠΑΟΚ».

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας