Τελευταία ενημέρωση 01:15, 20 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

To Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη ( 20 Μαϊου) στο γήπεδο του Περιστερίου ανακοινώνει τα ισχύοντα για τα ΜΜΕ:

 --- Οι δημοσιογράφοι του Γραπτού - Ηλεκτρονικού Τύπου και Τηλεοπτικών Καναλιών ( που δεν έχουν τα δικαιώματα του αγώνα) και που διαθέτουν στην κατοχή τους ταυτότητες ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ,  θα εισέλθουν από τη Θύρα 7Α στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

 --- Οι δημοσιογράφοι των Ραδιοφωνικών Σταθμών πρέπει να  υποβάλλουν αίτημα διαπίστευσης στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για θα εισέλθουν από τη Θύρα 3.

 ---- Oι δημοσιογράφοι του Γραπτού/Ηλεκτρονικού Τύπου που ΔΕΝ διαθέτουν ταυτότητες ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ, θα υποβάλλουν αίτημα διαπίστευσης στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. για να εισέλθουν από τη Θύρα 7Α.

 ---- Oι φωτογράφοι θα εισέλθουν από τη Θύρα 2 με την προσκόμιση της ταυτότητας τους για να παραλάβουν το ειδικό γιλέκο.

Η προθεσμία υποβολής των αιτημάτων διαπίστευσης λήγει την Δευτέρα (18 Μαϊου και ώρα 20.00).

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνει από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων (Θύρα 2)  την Τρίτη (19 Μαϊου) από τις 16.00 μέχρι τις 20.00.

Την Τετάρτη  (ημέρα του αγώνα) από τις 18.30 μέχρι τις 20.30  από το σημείο Complimentary Ticket που βρίσκεται δίπλα από τη Θύρα 3 του γηπέδου Περιστερίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Μάιος 2015 15:22
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αγωνία με λαχτάρα Νιόπλια για «Νάπο» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας