Τελευταία ενημέρωση 07:33, 20 Απρ 2024

Συνεπής συνομιλητής με κορυφαία club της Ευρώπης!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το «παρών» στην 27η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) έδωσε ο Ατρόμητος μέσω της Α’ Αντιπροέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της ΠΑΕ, Κάτιας Κοξένογλου, αποτελώντας για ακόμα μία φορά συνομιλητή των κορυφαίων club στην Ευρώπη.

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε το διήμερο 28 και 29 Μαρτίου στη Βιέννη και στο πλαίσιο των συζητήσεων τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν στη γενικότερη πολιτική που σχετίζεται με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και παράλληλα πάρθηκε μια γενναία πρωτοβουλία για στήριξη της ανθρωπιστικής κρίσης που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία.

Παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, που στην τοποθέτησή του ανέλυσε την πρόοδο που έχει σημειώσει η ECA από την προηγούμενη Γενική Συνέλευση που είχε πραγματοποιηθεί στη Γενεύη τον περασμένο Σεπτέμβριο, τονίζοντας ιδιαίτερα τα βήματα που έχουν γίνει για να επανέλθει η οικονομική σταθερότητα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά και για τη δημιουργία ουσιαστικών οφελών για τα μέλη που απαρτίζουν την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων.

Σε ό,τι αφορά ειδικά στις αποφάσεις για τη στήριξη της Ουκρανίας, η ECA τάχθηκε ομόφωνα υπέρ της ειρηνευτικής λύσης και παράλληλα συμφωνήθηκε να διατεθεί οικονομική βοήθεια ύψους ενός εκατ. ευρώ ως ελάφρυνση για τον λαό της Ουκρανίας. Τέλος, επικροτήθηκε η πρωτοβουλία συλλόγων της ECA ώστε να βρεθούν ασφαλή μέρη για τα παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες ουκρανικών ομάδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η στήλη «Τι είδαν τα μάτια μου» από το «Α.Π.»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας