Τελευταία ενημέρωση 10:12, 24 Απρ 2024

Πρόκριση παρά την ήττα από τον Άρη (8-7)

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρότι ηττήθηκε (8-7) από τον Άρη η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου στο «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο, για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, καθώς υπερέχει του Συλλόγου της Θεσσαλονίκης στην διαφορά τερμάτων.

Οι πολίστριες του Βαγγέλη Πάτρα ήταν ανταγωνιστικές από το ξεκίνημα της αναμέτρησης (2-2 στην πρώτη περίοδο). Μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο δεύτερο 8λεπτο με επιμέρους σκορ 3-1, αλλά αντέδρασαν και στην τρίτη περίοδο πήραν τον έλεγχο (1-3). Στο τελευταίο 8λεπτο με επιμέρους σκορ 2-1 ο Άρης πήρε τη νίκη, αλλά ο ΓΣΠ την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, λόγω διαφοράς τερμάτων.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-2, 3-1, 1-3, 2-1.

ΑΡΗΣ (Κλώτσικας): Καζάνα, Πανταζή, Παπαθανασίου, Λουμιτζόγλου 2, Τζιάνη 1, Αβράμη, Καστάνη 1, Σπυλιωτίδου, Τσίκου 2, Τσιγαρίδα 1, Πατούνα 1, Κούτσουρα, Μασίδου, Γκαμούρα, Καμπάκη.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Διαπούλη, Καρκάνη, Φραγκάκη, Βυθούλκα, Αποστολίδου 2, Λουκοπούλου 2, Κούβδου 1, Γκίκα, Πέττα 2, Μπεκρή, Κωσιάδη, Σολανάκη, Κοβάτσεβιτς, Αδάμ, Κικίδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αγκόρτσας: «Τελικός με τον Υδραϊκό» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας