Τελευταία ενημέρωση 17:54, 19 Απρ 2024

Το «μέγεθος» του αντιπάλου δίνει αξία στο νικητή!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Εθνικός στο water polo είναι πάντα ο Εθνικός. Με το όνομα βαρύ σαν ιστορία. Γι' αυτό και η αξία της νίκης του ΓΣ Περιστερίου σήμερα στο κολυμβητήριο της Χωράφας στο ντέρμπι του G2 με 13-12 είναι από αυτές που χτίζουν τον χαρακτήρα μιας ομάδας που τώρα μαθαίνει ουσιαστικά να κολυμπάει στα νερά της Α1.

Οι Περιστεριώτες έφτασαν στους 39 βαθμούς και περιμένουν τον βραδινό αγώνα ΑΕΚ - Υδραϊκός για να δουν εάν θα είναι μόνοι ή μαζί με τον Υδραϊκό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του γκρουπ, μια αγωνιστική πριν από το φινάλε της Β' φάσης.

Το παιχνίδι ήταν γεμάτο δυνατές μονομαχίες, σκληρές άμυνες κατά διαστήματα, εναλλαγές στο σκορ και αγωνία μέχρι το τέλος! Οι Περιστεριώτες έφτασαν να προηγούνται και με διαφορά 3 γκολ και παρά την αντεπίθεση των κυανόλευκων, κατάφεραν να διατηρήσουν έστω και βραχεία κεφαλή και να πάρουν το υπερπολύτιμο τρίποντο. Κορυφαίος σκόρερ τους για άλλη μια φορά ο Νικόλας Παπασηφάκης (βασική φωτο) με 5 γκολ.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 13-12

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 4-3, 3-5.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Φάρκας 3, Φάρμερ 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 1, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 5, Τοράκης, Λαδάς 1, Σαλτερής, Μυρίλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος 3, Τεσάνοβιτς 1, Βαλιανάτος, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας 1, Δερμιτζάκης 2, Μπεριστιάνος 1, Γαρδέρης, Σάβελιτς 3, Λεσιώτης, Ιωάννου, Χαραλαμπόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Μάρτιος 2022 20:34
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρόκριση παρά την ήττα από τον Άρη (8-7) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας