Τελευταία ενημέρωση 15:32, 24 Απρ 2024

Το τιμόνι στον Σ.Αναστασόπουλο!

Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε δικά του χέρια έδωσε ο Ηρακλής το τιμόνι της ανδρικής ομάδας μετά την αποχώρηση του Παπαδιώτη καθώς εμπιστεύτηκε τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας και γηγενή Σάκη Αναστασόπουλο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοίκηση του Ηρακλή Περιστερίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον προπονητή Σάκη Αναστασόπουλο στην θέση του προπονητή της αντρικής ομάδας.Ο μέχρι πρότινος Τεχνικός Διευθυντής της ακαδημίας αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να κρατήσει την ομάδα στην 2η θέση της βαθμολογίας που θα μας φέρει στα μπαράζ ανόδου στην Α κατηγορία και εκεί πια να διεκδικήσουμε το όνειρο μας.

Προτιμήθηκε ως η ιδανικότερη λύση καθώς γνωρίζει το πολύ καλό έμψυχο υλικό της ομάδας μας, δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερες συστάσεις για αυτό, αλλά και είναι παιδί της ομάδας μας και γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια όλου του οργανισμού του Ηρακλή Περιστερίου.

Επίσης κρίναμε ότι έχει τις γνώσεις και την διάθεση να δουλέψει σκληρά για το αποτέλεσμα. Του ευχόμαστε την καλύτερη επιτυχία στο έργο του. Και πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητές του όπως και στον παικτών μας. Πάμε όλοι δυνατά για την άνοδο. Σήμερα παρουσιάστηκε στους παίκτες, ξεκίνησε ήδη από σήμερα δουλειά και πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση με την ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Την τύχη στα χέρια του ο Ηρακλής! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας