Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγάλη νίκη με ΑΕΚ το πόλο του ΓΣΠ!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δυναμικά επέστρεψε η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου στις νίκες κερδίζοντας με το εμφατικό 13-6 την ΑΕΚ στην 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών! Οι πολίστες του Κώστα Λούδη πήραν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, παίζοντας εξαιρετικό πόλο και ρίχνοντας στο… καναβάτσο την ΑΕΚ. Οι «κυανοκίτρινοι» το επόμενο Σάββατο (26/3, 16:00) για την 5η αγωνιστική της Β’ Φάσης υποδέχονται στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» τον Εθνικό και θέλουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να «κλειδώσουν» την δεύτερη θέση στον όμιλο τους και να διεκδικήσουν την πρωτιά στην τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον Υδραϊκό εκτός έδρας.

Από το πρώτο 8λεπτο οι πολίστες του Κώστα Λούδη είχαν το «πάνω χέρι» (2-1), ενώ στην δεύτερη περίοδο κυριάρχησαν πλήρως (4-1) παίρνοντας  μια διαφορά που την διατήρησαν ως το τέλος κερδίζοντας σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού την ΑΕΚ που δεν κατάφερε να αντιδράσει.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-1, 4-1, 2-1, 5-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Φάρκας 2, Φάρμερ 2, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 3, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Αν. 1.

ΑΕΚ (Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας 1, Κριέστοβατς 1, Βούκσεβιτς 2, Δίπλαρος, Τσιστράκης, Τσαταλιός 1, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Μανιουδάκης.