Τελευταία ενημέρωση 06:29, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ένα εξαιρετικό ματς που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, Φοίνικας Περιστερίου και Πεύκη ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

 Το αποτέλεσμα αφήνει ευχαριστημένους τους φιλοξενούμενους, που παραμένουν στην 2η θέση με 38 βαθμούς, με τον Φοίνικα να είναι 4ος με 30 και ουσιαστικά να τίθεται νοκ άουτ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 3′ η κεφαλιά του Δαρδαμάνη πέρασε άουτ. Στο 17′ τραυματίστηκε και αποχώρησε ο γκολκίπερ του Φοίνικα Μώτος, με τον αντικαταστάτη του Σπύρο Πιτσινή πάντως να κάνει εξαιρετική εμφάνιση. Στο 22′ το σουτ του Χαλικιά πέρασε άουτ, ενώ στο 25′ ο ίδιος παίχτης εκτέλεσε φάουλ, και η μπάλα με την παρέμβαση του Ιωσήπου βρήκε το δοκάρι και πέρασε κόρνερ.

Κόντρα στη ροή του ματς οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 32′. Ο Μακρυνικόλας σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και ο Μπογκντάνι που ακολουθούσε τη φάση με κεφαλιά έκανε το 0-1. Το γκολ αυτό άλλαξε όλη την εικόνα του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να αγγίζουν άμεσα το δεύτερο γκολ στο 33′ όταν ο Σπυριδάκης κέρδισε τις κόντρες και βρέθηκε απέναντι από τον Πιτσινή αλλά σούταρε άουτ. Στο 44′ ο Μακρυνικόλας σούταρε, με τον Πιτσινή να αποκρούει εκπληκτικά και τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στα πρώτα λεπτά, και στο 60′ έχασαν απίστευτη ευκαιρία όταν ο Μακρυνικόλας έκανε εντυπωσιακό σόλο και σούταρε, με τη μπάλα να κοντράρει και να φτάνει στον Σπυριδάκη που σε κενή εστία πλάσαρε άουτ. Στο 63′ ο Πιτσινής έκανε διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ των Μπογκντάνι και Μακρυνικόλα, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή στο 64′ με το σουτ του Ζαρκαδά να περνάει άουτ. Στο 68′ το σουτ του Σπυριδάκη σταμάτησε στη ρίζα του δοκαριού, ενώ στο 76′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Δαρδαμάνη με 2η κίτρινη κάρτα.

Και ενώ όλοι περίμεναν πως αυτό θα <<τελείωνε>> ουσιαστικά το ματς, οι παίχτες του Στάθη Πανακούλια είχαν άλλη άποψη. και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση ΄στο 80′, όταν ο Ζαρκαδάς με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από πλάγια έκανε το 1-1. Από εκεί και μετά το ματς έγινε θρίλερ, με την Πεύκη να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 87′ όταν ο Μπούντρας σούταρε, με τον Πιτσινή να επεμβαίνει και πάλι σωτήρια. Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς ήταν για τους γηπεδούχους στο 90+2′ όταν ο Ζαρκαδάς σούταρε και ο Ιωσήπου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μώτος (17′ λ.τ. Πιτσινής Σ.), Πιτσινής Μ., Ηλιόπουλος (75′ Θεοδώρου), Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος, Παπανικολάου (60′ Λαϊνάς), Χαλικιάς, Δαρδαμάνης, Μάζης, Καραγεώργος (46′ Λιαγκόζης), Διονάτος (60′ Ζαρκαδάς).

ΠΕΥΚΗ: Ιωσήπου, Κοντής, Μακρής (69′ Ψύλλος), Ανδρέου, Τσότρας, Μπούντρας, Μπογκντάνι (85′ Τσεπελέ), Μπάρε, Σπυριδάκης, Βάσος, Μακρυνικόλας.

 

Πηγή stoplekto.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ήττα στον Άγιο Θωμά »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας