Τελευταία ενημέρωση 04:14, 20 Απρ 2024

Είδε «όνειρο με Νάτσο», αποκλείστηκε η Παίδων

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με δύο παίκτες του Ατρόμητου στη βασική ενδεκάδα (Λημνιός, Κατράνης), η Εθνική Παίδων λύγισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με αντίπαλο τη Γαλλία,  γνωρίζοντας την ήττα με 0-1, με αποτέλεσμα να χάσει για ένα γκολ στην ισοβαθμία την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015 που διεξάγεται στη Βουλγαρία.

Είναι όμως απορίας άξιο πως ο προπονητής της Εθνικής Βασίλης Γεωργόπουλος δεν ξεκίνησε σήμερα στη βασική ενδεκάδα τον Νάτσο ο οποίος είχε ξεκινήσει στα προηγούμενα παιχνίδια με Ρωσία και Σκωτία και ήταν από τους κορυφαίους. Πως «την είδε» ο Γεωργόπουλος κανείς δεν ξέρει και η μόνη λογική εξήγηση είναι πως ενδεχομένως ο παίκτης να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Άλλος λόγος για να αφήσει εκτός ενδεκάδας ένα παίκτη της αξίας του Νάτσου που ισάξιο του αποκλείεται να έχει η Εθνική Παίδων δεν πρέπει να υπάρχει. Εκτός και αν στις πλάτες της Παίδων γίνονται εξυπηρετήσεις» ακόμη...

Όπως και να ' χει ο Ατρόμητος έβαλε έντονη την σφραγίδα του στην Εθνική Παίδων με τους τρεις παίκτες που κάνουν φέτος καταπληκτική χρονιά στην Κ20 υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Κορακάκη.

Η αποστολή της Εθνικής Παίδων θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Πέμπτη 14/5/2015 και ώρα 19:30.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Μάιος 2015 11:24
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το πρόγραμμα των play offs »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας