Τελευταία ενημέρωση 10:14, 20 Απρ 2024

Aναπνεέει και όσο αναπνέει ελπίζει!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Άγιος Ιερόθεος παραμένει στην εντατική αλλά εξακολουθεί να αναπνέει και όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες τόσο και το θαύμα της παραμονής είναι εφικτο.

Σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Ηφαίστου για την 19η αγωνιστική, η ομάδα του Περιστερίου λύγισε με 2-0 τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου και έφτασε στους δύο βαθμούς από τη διαχωριστική γραμμή! Οι κιτρινόμαυροι ευτύχησαν να προηγηθούν σε ένα κομβικό σημείο για την έκβαση του αγώνα, μόλις λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν το 44ο λεπτό όταν ο Τσιμπόκας έπιασε θαυμάσιο διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας για το 1-0. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, κυνήγησαν την ισοφάριση, είχαν ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι σε κεφαλιά του Χατζησοφρωνίου στο 80', όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πέτυχαν και δεύτερο γκολ, «κλειδώνοντας» τη νίκη! Συγκεκριμένα, στο 92' ο Σισσέ έφυγε σε αντεπίθεση στον κενό χώρο και αφού προσπέρασε και τον Διασσινό, έγραψε το 2-0 μέσα σε αποθέωση! Να σημειωθεί ότι από τον Φοίνικα εκφράζονται έντονα παράπονα για τη φάση του πρώτου γκολ, με τους ανθρώπους του να υποστηρίζουν πως ο σκόρερ βρισκόταν σε οφθαλμοφανή θέση οφσάιντ.

Διαιτητές: Ρεντίφης (Ανατολικής Αττικής), Σόφιας-Αλεξόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Σφύρλας, Καψής (74' Χολέβας), Σιμάκου, Μενάι, Αποστολόπουλος, Κυριαζής, Κωτσερίδης (64' Σισσέ), Μπαλωμένος, Τσιμπόκας (89' Μάτι), Μουστάκης (74' Ασημάκης), Σελμανάι (89' Θεοδώρου)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Διασσινός, Γκουριώτης (75' Λέρμας), Σερμάγιας (75' Καρέλης), Τριμπόνιας, Κάπλατζης, Βράζιος (57' Τριανταφύλλου), Μάρκου (57' Χατζηστάμου), Χατζησοφρωνίου, Μπιτζής, Παπαϊωάννου, Θωμάς (57' Μούγιος).

Πηγή soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ζουρούδης: Νίκη που μας διατηρεί ζωντανούς! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας