Τελευταία ενημέρωση 17:03, 23 Απρ 2024

Ήττα στη Σαντορίνη, συνεχίζει στην εντατική!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ακόμη πιο δύσκολο έγινε το έργο της παραμονής στη Γ' Εθνική για τον Άγιο Ιερόθεο που ηττήθηκε στη Σαντορίνη από την τοπική ομάδα με 3-0.

Η Σαντορίνη είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσε να είχε διευρύνει ακόμα περισσότερο τη νίκη της, απέναντι στον Ιερόθεο, που είχε 1-2 καλές στιγμές στο πρώτο μέρος.

Στο 19' ο Πολύζος ανατράπηκε στην περιοχή, με τον ρέφερι να καταλογίζει πέναλτι. Ο Ερρίκος από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Σφύρλου, ανοίγοντας το σκορ.Στο 70' ο Μπονέτι βρήκε στην περιοχή τον Κουρέλα, εκείνος πάσαρε στον Συρεγγέλας, ο οποιος με κοντινό πλάσε έκανε το 2-0.

Στο 83', εξαιρετική ατομική ενέργεια του Παπαδόπουλου από αριστερά, βρήκε τον Συρεγγέλα στην περιοχή, με τον τελευταίο να σουτάρει, την μπάλα να σταματάει στο χέρι του Καρδάμη, και τον διαιτητή Μπαλαφούτη να δείχνει πέναλτι. Ο Παπαδόπουλος το εκτέλεσε εύστοχα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΑΣ Σαντορίνης 2020 (Παντέλης): Ντούνης, Κουρέλας (79' Μηλιώτης), Μπιρμπίλη, Παπαδόπουλος (87' Φέκας), Μάγκας, Ερρίκος, Σιμιτσής, Συρεγγέλας, Πολύζος (λ. τρ. 59' Αρκούδας), Ντρούγκας (59' Μπονέτι), Κρέστη (87' Περέιρα). 

Άγιος Ιερόθεος (Ζουρούδης): Σφύρλας, Μπαλωμένος, Σιμάκου (72' Καφτηράνης), Καψής, Αποστολόπουλος, Κυριαζής (72΄Καρδάμης), Κωτσερίδης, Σισέ (60' Γκολφινοπούλος), Τσιμπόκας (85΄Τσαπούρας), Σελμανάι, Χολέβας (60' Ντόκο).

 

Πηγή sportcyclades.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Aναπνεέει και όσο αναπνέει ελπίζει! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας