Τελευταία ενημέρωση 08:31, 24 Απρ 2024

Ήττα (19-5) από τον Ολυμπιακό Αλίμου

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ήττα (19-5) από τον Ολυμπιακό Αλίμου γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Κατηγορίας στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Οι παίκτριες του Βαγγέλη Πάτρα προσπάθησαν να είναι ανταγωνιστικές, αλλά ο αντίπαλος είχε τον έλεγχο από το πρώτο 8λεπτο (4-2), ενώ με επιμέρους σκορ 4-2 επικράτησε και στην δεύτερη περίοδο.Στη συνέχεια ο προπονητής του ΓΣΠ έδωσε χρόνο συμμετοχής και στις μικρότερες αθλήτριες της ομάδας.

Επόμενος αντίπαλος της γυναικείας ομάδας του ΓΣ Περιστερίου είναι την Κυριακή 27 Μαρτίου ο Άρης στη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 4-2, 4-2, 5-0, 6-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΙΜΟΥ (Πάτερος): Λάζαρη, Παπατριανταφύλλου 1, Δούλη 1, Γεωργίου 1, Αναγνώστου 1, Πάτερου 1, Ασημάκη 4, Λογοθέτη 3, Μαρίνου, Μπιτσάκου Μ. 5, Μπιτσάκου Α. 1, Χέλμη 1, Χάϊτα, Λαζάρου, Ζάλη.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Σκαρμούτσου, Καρκάνη, Φραγκάκη, Θρεψιάδη 1, Αποστολίδου 1, Λουκοπούλου, Κούβδου 1, Γκίκα, Πέττα 2, Μπεκρή, Κοσιάδη, Σολανάκη, Κοβάσεβιτς, Αδάμη, Σαλίπου.

Πάτρας: «Στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωση»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Βαγγέλης Πάτρας, υποστήριξε: «Παίξαμε με μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Αλίμου, που κατά τη γνώμη μου είναι ομάδα για την Α1 Γυναικών και μάλιστα για την πρώτη εξάδα! Εμείς από την πλευρά μας δείξαμε ότι έχουμε βελτιωθεί στο παιχνίδι μας και παίξαμε αρκετά καλά και οργανωμένα στα δυο πρώτα 8λεπτα. Κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα που μας στοίχισαν δίνοντας πολλά πέναλτι στον αντίπαλο, αλλά ο στόχος μας παραμένει η βελτίωση. Προσπαθήσαμε να παίξουν όλα τα κορίτσια, όσο αναλογεί στην καθεμιά. Κάθε βήμα που γίνεται και κάθε ευκαιρία που κερδίζουν τις βοηθάει σε προσωπικό επίπεδο. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας