Τελευταία ενημέρωση 16:45, 18 Απρ 2024

Η στήλη «Ιεροθιώτικα» από το «Α.Π.»

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

---- Γεια και χαρά σας γειτονάκια μου. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να με απολαύσετε  χαλαροί πίνοντας τον καφέ σας. Να ξεκαθαρίσω ότι αποστολή μου δεν είναι να στενοχωρώ αλλά να προσπαθώ να διορθώνω και να βελτιώνω ένα σύλλογο που έχει πέσει πολύ στα μάτια μου αλλά  και στα μάτια πολλών Ιεροθιωτών. Για να μην πω και σε όλη την ποδοσφαιρική Αθήνα.

---- Δεν γίνεται φίλοι μου μια ομάδα Γ’ Εθνικής να έχει νοοτροπία Ανεξάρτητης.  Δεν γίνεται να έχει διαιρεθεί σε τρία –τέσσερα κομμάτια, να έχουν απομακρυνθεί οι περισσότεροι παράγοντες επειδή έχουν πρόβλημα με τον Τάκη Ρούμπα και να περιμένετε από εμένα να ωραιοποιήσω μια κατάσταση που δεν είναι ωραία.

---- Δεν γίνεται να υπάρχει  μια διοίκηση στην Ιωαννίνων, μια άλλη διοίκηση στη Χωράφα και τα γραφεία της ομάδας να είναι σχεδόν μόνιμα κλειστά.  Δεν γίνεται να βλέπει τον αγώνα ο πρόεδρος σε μια γωνία, ο άλλος «πρόεδρος» σε άλλη γωνία. Δεν γίνεται να πίνει μια παρέα καφέ σε ένα τραπέζι, στο απέναντι τραπέζι να είναι μια άλλη παρέα και να μην ανταλλάσσει ούτε καλημέρα.

---- Δεν γίνεται σε αυτόν τον όμιλο που παίζει η ομάδα να μην μπορεί να σωθεί. Πιο εύκολος όμιλος δεν θα μπορούσε να τύχει. Χωρίς δύσκολα ταξίδια με πλοίο ή αεροπλάνο και διανυκτερεύσεις  όπως για παράδειγμα στη Σαντορίνη που το χέρι έμπαινε βαθιά στη τσέπη. Ο παλιός και ενωμένος Ιερόθεος αυτόν τον όμιλο θα τον είχε για κολατσιό. Πρωταθλητισμό θα έκανε να είστε σίγουροι και όχι θα πήγαινε για υποβιβασμό.

---- Δεν γίνεται μια ομάδα να παλεύει να σωθεί, να φεύγουν 7-8 ποδοσφαιριστές και η διοίκηση (ποια από τις δύο τώρα ούτε κι εγώ ξέρω) να μην προσπαθεί να δημιουργήσει συνθήκες αισιοδοξίας κάνοντας κάποιες κινήσεις ενίσχυσης. Εγώ σας λέω ότι με τρεις πολύ καλές προσθήκες οι πιθανότητες σωτηρίας θα ήταν πολύ περισσότερες.

--- Δεν ξέρω τώρα που με διαβάζετε γιατί υπάρχει μια χρονική απόσταση αν ο Ιερόθεος έχει ακόμη ή δεν έχει πιθανότητες σωτηρίας. Μακάρι να έχει. Κανείς δεν θέλει να πέσει η ομάδα. Να σωθεί γιατί δεν έχει να ανταγωνιστεί μεγαθήρια.

--- Δεν γίνεται επίσης  σε μια ομάδα Γ’ Εθνικής να πληρώνονται ποδοσφαιριστές μετρημένοι στα δάκτυλα και οι υπόλοιποι να παίζουν γιατί θέλουν να φανούν. Και άμα θέλει κανένα παιδί να φύγει να πρέπει από πάνω να φέρει ανταλλάγματα. Αυτά μαθαίνονται και δεν δημιουργούν ωραία εικόνα.

--- Θα επιμείνω ότι ο Ιερόθεος το καλοκαίρι πρέπει να προχωρήσει σε βαθιές αλλαγές για το καλό του. Εκλογές προγραμματισμένες δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα γιατί άκουσα ότι άλλαξε το καταστατικό. Μικρή σημασία έχει, όση σημασία να ενωθούν όλοι και να βάλουν νέους ανθρώπους με νέα μυαλά και ιδέες που θα αλλάξουν όλη την εικόνα της ομάδας. Αυτό προέχει!

---- Κι επειδή το κεντρικό πρόσωπο του Ιερόθεου είναι ο Ρούμπας θέλω να είμαι σαφής. Πάντα στο όριο γιατί μου έμαθαν οι «ανώτεροι» τις κόκκινες γραμμές, του ασκήθηκε δικαιολογημένα κριτική αλλά αυτό πέρασε. Ούτε με ενδιαφέρει να τον ξανακάνω φίλο, ούτε τον ενδιαφέρει. Για εκείνον πρέπει να προέχει να ξανακάνει φίλους όλους όσοι έχουν απομακρυνθεί από κοντά του. Ποτέ δεν αμφισβήτησα  όμως την αγάπη του για τον Ιερόθεο. Ποτέ μα ποτέ.

--- Ο Ρούμπας είναι ο μοναδικός Ιεροθιώτης που έχει την ικανότητα να πηγαίνει δεξιά και αριστερά και να μαζεύει χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας. Με πάσα ειλικρίνεια. Γι’ αυτό και δεν τον πίστεψα ποτέ όταν έλεγε τα δικά του αλαμπουρνέζικα μέχρι να παρέμβει ο εξαίρετος γιος του αλλά τέλος πάντων. Είναι ένα κεφάλαιο για τον Ιερόθεο που έχει κάνει όμως τον μεγάλο κύκλο του.

----- Εγώ αν  περνούσε από το χέρι μου θα έδινα στον Ρούμπα τον τίτλο του «Επίτιμου Προέδρου», θα έκανα μια εκδήλωση προς τιμήν του γιατί την αξίζει και δεν το λέω ειρωνικά και θα τον ευχαριστούσα για την προσφορά του στην ομάδα. Αλλά εδώ που τα λέμε ποιος να κάνει εκδήλωση στον Ιερόθεο;  Υπάρχει αυτή η λέξη στο «λεξιλόγιο» της ομάδας; Εδώ ούτε για το βιβλίο τους δεν έκαναν εκδήλωση να μαζέψουν τους παλαίμαχους τους που και αυτοί έχουν απομακρυνθεί. Εκδήλωση στον Ιερόθεο; Χαχαχα τι αστεία που λέω σήμερα. Τους έσωσε ο κορονοιός!

---- Για να αλλάξω όμως θέμα είναι μια διαχρονική απορία αυτή που θα σας εκφράσω: Ένας από τους καλύτερους Περιστεριώτες προπονητές τα τελευταία 25-30 χρόνια είναι ο Σταύρος Ηλιόπουλος. Γκαραντί. Ο οποίος  Ηλιόπουλος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον «Άγιο», πριν φύγει για τον Ατρόμητο Πειραιά και μετά για τον Ατρόμητο.

---- Γκαραντί επίσης είναι ότι ο Ηλιόπουλος, πέρα από τις προπονητικές του ικανότητες, είναι  αγαπητός στην πόλη, ιδιαίτερα δημοφιλής στους φίλους του Ποδοσφαίρου όλων των ομάδων και αποχρώσεων. Και όμως ο Ηλιόπουλος ενώ  έχει κάνει τόσο πλούσια καριέρα ως προπονητής ποτέ μα ποτέ δεν κάθισε στον πάγκο του Ιερόθεου. Άλλη μια παραδοξότητα ιεροθιώτικη φιλαράκια μου.

---- Μέσα στις τόσες παραδοξότητες βέβαια, γιατί υπάρχουν και δεκάδες άλλες, η περίπτωση του Ηλιόπουλου είναι σταγόνα στον ωκεανό όμως πείτε μου ειλικρινά: Γίνετε ο εν λόγω προπονητής γέννημα θρέμμα να μην έχει κάτσει ούτε μια φορά στον πάγκο της ομάδας που τον ανέδειξε;. Αυτή την απορία  ποιος μπορεί να μου τη λύσει;

--- Πιστεύω να σας κράτησα ευχάριστη συντροφιά. . Να ευχηθώ στον προπονητή Ζουρούδη και στους παίκτες του ότι το καλύτερο και τον επόμενο μήνα πρώτα ο θεός να έχουμε να πούμε κάτι πιο ευχάριστο. Και να γράψω ύμνους αν χρειαστεί. Αντίο σας!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πικρή ισοπαλία με Χαραυγιακό (2-2) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας