Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από τον Υδραϊκό

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου γνώρισε την ήττα (11-7) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» από τον Υδραϊκό για την 3η αγωνιστική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών!

Οι «κυανοκίτρινοι» μετρούν πλέον τρεις σερί ήττες με την ΑΕΚ, τον Εθνικό και τον Υδραϊκό και επιζητούν άμεσα ένα restart. Επόμενος αντίπαλος του ΓΣΠ στο πρωτάθλημα είναι η ΑΕΚ στις 20 Μαρτίου (16:00) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» για την 4η αγωνιστική.

Μετά το πρώτο 8λεπτο που ήταν ισορροπημένο (3-3) ο Υδραϊκός πήρε ελαφρύ προβάδισμα (1-2) στην δεύτερη περίοδο και στο τρίτο 8λεπτο με το επιμέρους 1-4 έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, καθώς οι πολίστες του Κώστα Λούδη δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-3, 1-2, 1-4, 2-2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας, Φάρμερ 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 1, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτέρης, Μυρίλος, Μπιτσάκος Αν.

ΥΔΡΑΙΚΟΣ (Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαϊτης, Θαλασσινός 1, Κοκκινάκης, Πρέκας, Αλμύρας, Μπλάνης, Τάνκοβιτς 1, Φώσκολος 4, Άνζιτς 1, Χατζηγούλας 2, Αλβέρτης 2, Μπαρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης.