Τελευταία ενημέρωση 02:43, 02 Δεκ 2022

Κόλμαν: «Όταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ, πρέπει να υποφέρουμε για να το αποκτήσουμε»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το δικό του σχόλιο μετά τη σημαντική νίκη επί του Βόλου πραγματοποίησε ο προπονητής, Κρις Κόλμαν, αποδίδοντας τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα που παρουσίασαν.

Ο Ουαλός τεχνικός σημείωσε τον παράγοντα κούραση, αλλά και την πίεση που υπάρχει λόγω της βαθμολογικής θέσης, υπογραμμίζοντας ότι με βάση αυτά τα δεδομένα δεν θα μπορούσε να ζητήσει τίποτα περισσότερο από τους ίδιους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ναι, υποφέραμε. Έχω πει από την πρώτη μέρα ότι αν θες κάτι πάρα πολύ, πρέπει να υποφέρεις για να το αποκτήσεις. Έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια που αναβλήθηκαν λόγω COVID-19, έτσι αναγκαστήκαμε να τα παίξουμε όλα μαζί και οι παίκτες μου είναι πολύ κουρασμένοι. Ωστόσο, έδωσαν τα πάντα. Δεν περίμενα κάποια σπουδαία απόδοση, γιατί ξέρω ότι είναι πολύ κουρασμένοι, αλλά πραγματικά ό,τι είχαν, το έδωσαν μέχρι το τέλος. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες, γιατί άξιζαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Πραγματικά, πολύ χαρούμενος για αυτούς».

«Πραγματικά, η κούραση που έχει συσσωρευθεί δεν μας αφήνει να παίξουμε όπως θέλουμε, αλλά ως προπονητής πρέπει να το καταλάβω. Η κούραση δεν μας επηρεάζει μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά και μέσα σε όλα αυτά και κορυφαίο όλων, είναι η πίεση προς την ομάδα λόγω της κατάστασης που έχουμε περιέλθει. Έτσι, πρέπει όλα αυτά να τα λαμβάνουμε υπ’ όψιν. Δεν μπορώ να ζητήσω πολλά περισσότερα από τους παίκτες μου. Έκαναν πραγματικά μια εκπληκτική δουλειά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στην εθνική Ρουμανίας Αλιμπέκ και Ροτάριου »
Μπακαράς
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας