Τελευταία ενημέρωση 06:56, 18 Απρ 2024

Αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδος

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πάλεψε η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου απέναντι στην Βουλιαγμένη, αλλά ηττήθηκε (13-9) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» και αποκλείστηκε από το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν την πρόκριση, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και με το επιμέρους 0-3 στην τελευταία περίοδο «κλείδωσαν»» τη νίκη.

Οι «κυανοκίτρινοι» ξεκίνησαν δυνατά την πρώτη περίοδο (3-0 προηγήθηκαν στα πρώτα λεπτά) έχοντας το προβάδισμα με 3-2 και έδειχναν να έχουν τον έλεγχο (στη συνέχεια βρέθηκαν μπροστά και με 5-2 στη δεύτερη περίοδο), όμως με τους Καλογερόπουλο, Καπότση και Σκουμπάκη η Βουλιαγμένη ανέβασε την απόδοση της και με επιμέρους σκορ 2-4 βρέθηκε σε θέση… οδηγού. Μετά το ισορροπημένο τρίτο 8λεπτο (4-4) η Βουλιαγμένη σκόραρε τρία γκολ στην τελευταία περίοδο και πήρε την πρόκριση για το Final-4 του θεσμού.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-2, 2-4, 4-4, 0-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Φάρκας 3, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 2, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 2, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Αν.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Πάπαριτς 1, Λόζινα, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος 1, Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης 2, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Σπηλιώπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λούδης: «Καθοριστικό σημείο η ακύρωση του γκολ» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας