Τελευταία ενημέρωση 07:59, 19 Απρ 2024

Μέρες αγωνίας μέχρι να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Οι μέρες αγωνίες για την τύχη του Ατρόμητου συνεχίζονται και θα συνεχίζουν μέχρι να ξεκαθαρίσει επιτέλους το ομιχλώδες τοπίο που έχει θέσει εν αμφιβόλω την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε μια χρονιά που δεν μπορούσε να την προδιαγράψει ούτε ο μέτρ των θρίλερ Άλφρεντ Χίτσκοκ, ο Ατρόμητος εξακολουθεί να ακροβατεί πάνω σε τεντωμένο σκοινί και αναγκαστικά θα περιμένει τη διαδικασία των play out εκεί όπου θα επιδιώξει να αποφύγει το διπλό μπαράζ παραμονής. Τα κουκιά πλέον είναι μετρημένα, οι αγωνιστικές λιγοστεύουν και κανείς δεν προσφέρει δώρα. Το καλό για την ομάδα του Κόλμαν είναι ότι επιτέλους έχει γίνει ομάδα και το δείχνει με την βελτιωμένη απόδοσή της εντός του γηπέδου αλλά και με την συσπείρωση στα αποδυτήρια.

Από εκεί και πέρα κεντρικός καλεσμένος του δεύτερου τεύχος της εφημερίδας στο 2022 είναι μια σημαντική προσωπικότητα του ελληνικού μπάσκετ, ο Μίλαν Τόμιτς που κάθεται στον πάγκο του ΓΣ Περιστερίου με προορισμό μια θέση στην πρώτη πεντάδα ή εξάδα του πρωταθλήματος. Ο νεαρός αμυντικός Γιώργος Τζοβάρας που με τη δίψα του για διάκριση κέρδισε αμέσως την εκτίμηση των φιλάθλων του Ατρόμητου ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής του η οποία περιλαμβάνει μια μεταγραφή στο εξωτερικό αλλά και ο επαναπατρισμός σε ομάδες της Super League που τον επανάφεραν στην δύσκολη πραγματικότητα μέχρι να ξανακάνει το άλμα.

Πάντα όταν «στήνεται» φίλοι μου, το «Αθλητικό Περιστέρι» έχει ως μοναδικό γνώμονα την τέρψη των αναγνωστών του που γίνονται ολοένα και πιο φανατικοί περιμένοντας με μεγάλο ενδιαφέρον το επόμενο φύλλο και να το ξαναπιάσουν στα χέρια τους. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που μπορεί να πάρει ένας «δημιουργός κάθε φορά που ακούει τόσο καλά λόγια. Να είστε όλοι καλά λοιπόν και τυχεροί μέχρι το επόμενο ραντεβού μας τον Μάρτιο.

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Όση πίκρα έδωσαν τόση χαρά να κεράσουν! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας