Τελευταία ενημέρωση 06:58, 24 Απρ 2024
Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το  ταξίδι τους άρχισε στην γειτονιά μου τα Σεπόλια,δίπλα στο Περιστέρι και συνεχίζεται μέχρι την Αμερική του ΝΒΑ!Ο κόσμος πλέον τους χειροκροτεί και έχει απόλυτο δίκιο ,διότι αυτή η οικογένεια το αξίζει και με το παραπάνω!

Mιλάμε για 2 αδέρφια που κανείς δεν γνώριζε πριν λίγα χρόνια, απο Νηγιριανούς εξαίρετους ανθρώπους και τώρα η λάμψη τους είναι στο επίκεντρο όλων των Μπασκετικών και μη φιλάθλων, Ελλήνων και μη καθώς η χάρη τους έχει φτάσει εκτός συνόρων πια εδώ και καιρό!
 
Κι όμως αυτή η οικογένεια αυτή πέρασε δύσκολα χρόνια και αυτό που συμβαίνει τώρα πραγματικά τους αξίζει!Το εισέπραξαν σήμερα στην παλιά τους γειτονιά ,όπου έδωσαν αγώνα φιλικού χαρακτήρα για τους παλιούς τους φίλους που δεν ξέχασαν και με το παρόν τους και μόνο είπαν το δικό τους ευχαριστώ στον κόσμο που γκρέμισε το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα Σεπολίων!
 
Τα αδέρφια Αντετοκούμπο μεγάλωσαν στα Σεπόλια ,όπου εκεί έδωσαν τα πρώτα δείγματα γραφής στο ανοιχτό του Τρίτωνα για όσους γνωρίζουν.Δύο παιδιά που ποτέ δεν έδωσαν δικαιώματα και κάνανε την δουλειά τους αθόρυβα καθημερινά με στόχους και ελπίδες και η προσπάθειά τους απέφερε καρπούς.
 
O Γιάννης αγωνιζόταν στον Φιλαθλητικό  την σεζόν 2012-13 ενώ απο κει έφυγε για την Σαραγόσα της Ισπανίας,όταν έκλεισε τα 18 του μόλις χρόνια και έπειτα στις 30 Ιουλίου του 2013 έκανε  το μεγαλύτερο βήμα της καριέρας του ,υπογράφοντας με την Μιλγουόκι Μπακς του ΝΒΑ.Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο '' GREEK FREAK '' έχει τρελάνει κόσμο και κοσμάκη και όλοι μας αναρωτιόμαστε πόσο ψηλότερα μπορεί να φτάσει αυτό το παιδί απο τα 2.11 που βλέπει τους αντιπάλους του στα παρκέ!
Η συνέχεια ακόμα μεγαλύτερη για τον ίδιο και την οικογένεια ολόκληρη καθώς πλέον η χώρα μας τους αναγνωρίζει δικαιωματικά στις 9 Μαίου του 2013 δίνοντάς τους την ελληνική ιθαγένεια και επίσημα,ενώ ήρθε και η μεγαλύτερη ευκαιρία  του Γιάννη να αγωνιστεί με τα γαλανόλευκα.Τόσο με την ομάδα της Εθνικής Νέων στην Εσθονία το 2013,αλλά και  την πρώτη του κλήση με  την Εθνική Ανδρών καθώς ο Φώτης Κατσικάρης τον κάλεσε στην προετοιμασία της Εθνικής μας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.
 
Έπειτα ο λόγος στον  Θανάση Αντεντοκούμπο, ύψους  2.01 που βαδίζει στα χνάρια του αδερφού του,καθώς και αυτός ξεκίνησε απο τον Φιλαθλητικό,την ομάδα αυτή που αγωνίστηκε και τίμησε όλη η οικογένεια ξεχωριστά.Άλλωστε απο εκεί ήρθαν οι μεγάλες στιγμές  στην ζωή τους...και δεν θα το ξεχάσουν ποτέ,όπως δεν ξέχασαν τον Τρίτωνα και τα Σεπόλια που μεγάλωσαν!
Ο Θανάσης αγωνίζεται και αυτός στην Αμερική στην ομάδα Westchester Knicks ,ενώ ήταν και συμπαίκτης με τον Γιάννη στον Φιλαθλητικό πριν ακόμα η πορεία τους αλλάξει σύνορα!Στο βιογραφικό του όμως είναι και η Delaware 87ers  όπου είχε αγωνιστεί πριν την Westchester Knicks και συγκεκριμένα απο τον Νοέμβριο  του 2013!
 
Οι δυο τους  για μένα προσωπικά είναι παράδειγμα προς μίμηση ,διότι είναι δυο παιδιά που μεγάλωσαν στην χώρα μας ,έμαθαν μπάσκετ στην χώρα μας και απλά ακολούθησαν το όνειρό τους!
Αξίζει πραγματικά να προσπαθείς για τα όνειρά σου και αυτό μας το απέδειξαν τρανά δυο απλά παιδιά που απο το πουθενά με δική τους θέληση,σκληρή δουλεία αλλά  και πάθος φτάσαν εκεί που φτάσαν και δεν ξεχάσαν κανέναν!
Αυτό το απέδειξαν ακόμα μια φορά καθώς βρέθηκαν στην παλιά τους γειτονιά και  θα το κάνουν κάθε χρόνο όπως μας δήλωσαν!
 
"Ευχαριστώ πολύ που ήρθατε. Αυτή είναι η γειτονιά μας, αυτό είναι το γήπεδό μας. Στόχος μας είναι να γίνεται αυτό κάθε χρόνο με όλο και καλύτερους παίκτες", δήλωσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.
 
Απο την άλλη,ο Γιάννης δήλωσε «Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ τον κόσμο και όλα τα παιδιά που ήρθαν στο γήπεδο για να μας δουν. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε κάθε χρόνο για να διασκεδάζουμε και εμείς οι ίδιοι με τους φίλους μας για να θυμηθούμε τα παλιά. Πάντα μου λείπει η γειτονιά μου. Δύο ημέρες μετά τα play offs γύρισα εδώ».
 
& ΓΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ .....αναφερόμαστε σε παιδιά μόλις 20 και 22 ετών αντίστοιχα που ήδη ζούνε το όνειρό τους!!
 
ΥΓ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ & τα άλλα αδέρφια ADETOKUNBO!! Να το θυμάστε! Ο Κώστας (17)που αγωνίζεται στο παιδικό και ο μικρότερος ο Αλέξανδρος (11 ) που είναι ήδη 1.75 και λέγεται ότι θα γίνει ο ψηλότερος όλων! Αντιθέτως, ο  Φράνσις έχει παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο στη Νιγηρία και είναι ο μοναδικός που δεν ακολούθησε τα χνάρια των άλλων αδελφών του!
 
KEEP GOING ADETOKUNBO!!!
 
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΩΝΑ ΣΕΠΟΛΙΩΝ! ===  https://www.youtube.com/watch?v=5qa-NLmx6qY ==
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Μάιος 2015 02:12
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το διάστρεμμα ποδοκνημικής, πρόληψη και θεραπεία »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας