Τελευταία ενημέρωση 08:08, 23 Απρ 2024

Λούδης: «Mπορούμε να κερδίσουμε τον Εθνικό»!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι δίνει την Παρασκευή (25/2, 20:15) η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου με αντίπαλο τον Εθνικό, για την 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφάιρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

«Στόχος μας ξεκάθαρα μετά την ήττα που κάναμε εκτός έδρας από την ΑΕΚ, είναι η νίκη. Θέλουμε να μην έχουμε άλλες απώλειες. Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με μια ομάδα που θα έλεγα ότι παίζει το τελευταίο της χαρτί αν θέλει να έχει μεγαλύτερες βλέψεις σ’ αυτή τη φάση των πλει οφ, γιατί έχει το μειονέκτημα ότι έκανε ήδη μια ήττα εντός έδρας από τον Υδραϊκό και γι’ αυτούς είναι τελικός» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας πόλο του ΓΣΠ Κώστας Λούδης. Και συμπλήρωσε: «Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη που για μας είναι πολύ σημαντική».

Όσο για την εικόνα που υπάρχει για τον αντίπαλο, ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων», εξήγησε: «Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που προέρχεται από τον άλλο όμιλο και δεν έχουμε παίξει ως τώρα. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τους έχουμε δει, έχουν βέβαια δυο σημαντικές απώλειες, τον Νικήτα Κόχυλα και τον Χάρη Χαραλαμπόπουλο. Έχει όμως σημαντική προσθήκη με έναν ξένο παίκτη, τον Σάβελιτζ που είναι εξαιρετικός. Τον είδαμε με τον Υδραϊκό, πόσο επικίνδυνος και καλός σκόρερ είναι και θα θέλει ιδιαίτερη προσοχή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φιλικά στην Πάτρα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας