Τελευταία ενημέρωση 06:30, 25 Απρ 2024

Παρθενίου «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην αρχή «έσπασε» το αήττητο (1-0) της ΑΕΚ, μετά επικράτησε (4-2) με ανατροπή του Παναθηναϊκού και χθες (20/2) νίκησε (2-1) και τον Ολυμπιακό. H K17 του Ατρόμητου είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος με 9 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 10 ματς και «6 στα 6» στον Β΄ γύρο της κανονικής σεζόν, που ολοκληρώνεται στην Τρίπολη το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας, Κώστας Παρθενίου, ξέρει καλά ότι το σερί πρέπει να επεκταθεί στο «7 στα 7» για να διασφαλιστεί η συμμετοχή στο Final-4. Η ομάδα με το «μέταλλο» νικητή, που αποτελεί μετεξέλιξη της Κ15 του 2020 η οποία είχε φτάσει έως τον τελικό (ηττήθηκε στα πέναλτι από τον Ολυμπιακό), δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Αμέσως μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο προπονητής της Κ17 του Ατρόμητου μίλησε αποκλειστικά στο Gazzetta και στον Γιώργο Μανταίο:

 
 
 
  
 
 
 

«Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη την οποία δεν μπορούμε να απολαύσουμε όσο θα θέλαμε, γιατί υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να μείνουμε στη δεύτερη θέση. Η αλήθεια είναι ότι μετά και τη νίκη επί του Ολυμπιακού έχουμε τρομερή αυτοπεποίθηση. Στόχος μας ήταν να σκοράρουμε πρώτοι ώστε να διαχειριστούμε την πίεση, αφού γνωρίζαμε ότι απέναντί μας θα είναι μια εξαιρετική ομάδα, πολύ καλά δουλεμένη. Το σημείο κλειδί του αγώνα, ωστόσο, ήταν ότι αντιδράσαμε αμέσως μετά την ισοφάριση του Ολυμπιακού και ξαναπήραμε την ψυχολογία που θέλαμε. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, όσους επέστρεψαν από Covid, από τραυματισμούς, που πέτυχαν αυτή τη νίκη απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Όμως επειδή είναι νέοι, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν άμεσα ότι τίποτα δεν τελείωσε, υπάρχει ακόμα ένα ματς που θα είναι πολύ δύσκολο.

Στην αρχή της σεζόν τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα και με 3 ήττες στους πρώτους 5 αγώνες ήταν επόμενο να περάσει από το μυαλό μας ότι η χρονιά δεν θα πήγαινε καλά. Όμως τον περασμένο Οκτώβριο μετά την ήττα από τον Απόλλωνα κάναμε ανασυγκρότηση, όλοι μαζί παίκτες και προπονητές συζητήσαμε και είπαμε ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο από την εικόνα που παρουσιάζαμε έως τότε. Αποφασίσαμε ότι αυτό πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο, παιχνίδι με το παιχνίδι, νίκη με τη νίκη. Πιστεύω ότι στον β΄ γύρο με τις νίκες μας επί της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αποδείξαμε ότι αξίζουμε τη δεύτερη θέση του ομίλου

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Φεβρουάριος 2022 21:31
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ήττα στο «Κλ. Βικελίδης» από τον Άρη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας