Τελευταία ενημέρωση 10:40, 20 Απρ 2024

Σώθηκε και μαθηματικά ο Ήφαιστος!

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Την παραμονή του στην Α' κατηγορία που συνιστά μεγάλη επιτυχία εξασφάλισε και μαθηματικά ο Ήφαιστος δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος μετά τη χθεσινή περιπετειώδη νίκη του επί της Θύελλας Αγίου Δημητρίου και σε συνδυασμό με την σημερινή ήττα του Παπάγου στο Χαλάνδρι.

Στο 9′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Αλεξόπουλος νικήθηκε από τον Τσούλφα που απέκρουσε. Στο 45′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι, με τον Παπανδρέου που υπέπεσε σε αυτό να αποβάλλεται. Το εκτέλεσε ο Κιάφα αλλά ο Καβακλής απέκρουσε. Η λύτρωση ήρθε για τον Ηφαιστο στο 87′ όταν ο Κούστας με κεφαλιά έκανε το 1-0, με τον Τσοπανάκο στο 90′ να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσούλφας, Κουρούμα (88′ Τουρτούλλι), Κοτούλιας, Μπαλαρίνης (81′ Φράρος), Λάχας, Λάππας, Γονής, Λιούκας, Κούστας, Τσοπανάκος, Κιάφα.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Καβακλής, Πατρίκιος Γ. (36′ λ.τρ. Ανδριόπουλος), Ταχματζίδης, Σουλοβάρι, Παπανδρέου, Λιάμπος, Ελευθεριάδης, Πετράκης (46′ Ρέτσος), Αλεξόπουλος (46′ Βλαχάκης), Πατρίκιος Κ.(73′ Κουμουνδούρος), Φραγγεδάκης (54′ Δημητρίου).

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Φεβρουάριος 2022 21:12
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κοπή πίτας στις 4 Μαρτίου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας