Τελευταία ενημέρωση 22:06, 18 Απρ 2024

Λούδης: «Δύσκολος αντίπαλος η Βουλιαγμένη»

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Βουλιαγμένη αποτελεί τον αντίπαλο της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος! Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά τη Δευτέρα (14/2) οι «κυανοκίτρινοι» του Κώστα Λούδη κληρώθηκαν να αναμετρηθούν στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας» με την πολύ δυνατή ομάδα της Βουλιαγμένης στις 2 Μαρτίου. Ενώ, τα υπόλοιπα ζευγάρια των προημιτελικών είναι: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Παλαιό Φάληρο-Υδραϊκός και Ολυμπιακός-Πανιώνιος. Οι νικητές της προημιτελικής φάσης του θεσμού, προκρίνονται στο Final-4, που θα διεξαχθεί το διήμερο 15-16 Απριλίου.

«Είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση, καθώς πέσαμε πάνω στον πιο δύσκολο αντίπαλο της διοργάνωσης μετά τον Ολυμπιακό» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Κώστα Λούδη.

«Θέλουμε να εξαντλήσουμε τα περιθώρα για να πάρουμε την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό. Πρόκειται για ένα νοκ άουτ παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που είχε από την αρχή στόχο τον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό» συμπλήρωσε ο τεχνικός του ΓΣΠ.

Πρεμιέρα με την ΑΕΚ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Με δυο εκτός έδρας παιχνίδια ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα πόλο η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, απέναντι στην ΑΕΚ και τον Εθνικό! Συγκεκριμένα, στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για την β’ φάση του πρωταθλήματος οι «κυανοκίτρινοι» αντιμετωπίζουν το προσεχές Σάββατο (19/2, 18:00) την ΑΕΚ στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης και ακολουθεί μια εβδομάδα μετά η συνάντηση με τον Εθνικό ξανά εκτός έδρας. Ο πρώτος γύρος της β’ φάσης ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση με τον Υδραϊκό στο κολυμβητήριο της «Χωράφας». Ενώ, ο δεύτερος γύρος ξεκινάει με τις εντός έδρας συναντήσεις με την ΑΕΚ και τον Εθνικό και ολοκληρώνεται με τον Υδραϊκό εκτός έδρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Καραμπέτσος: «Προσοχή στην άμυνα μας με την ΑΕΚ» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας