Τελευταία ενημέρωση 04:06, 18 Απρ 2024

'Ο,τι αμφιβολία υπήρχε ήταν σε βάρος του!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Περίεργα και ίσως όχι τυχαία πράγματα με τον Γκορτσίλα. Ο διαιτητής από τη Μακεδονία έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της ομάδας τις Περιστερίου με τον… πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στο ματς με τον ΟΦΗ, με τα παράπονα να είναι έντονα και μετά την λήξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια, αλλά και μέσω Κόλμαν, με το βάρος να πέφτει σε τρεις συγκεκριμένες φάσεις. Το ίδιο περίεργη και η συμπεριφορά του Κουμπαράκη που ήταν στο Var. Ο Ατρόμητος παραχώρησε ισοπαλία στον ΟΦΗ αν και βρέθηκε μπροστά με 2-0, ωστόσο όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις ήταν εναντίον του και χωρίς μάλιστα ούτε μια φορά να γίνει χρήση του Var. Λες και δεν υπήρχε.

Αρχικά, οι «κυανόλευκοι» φωνάζουν ότι πριν το γκολ του Λάμπρου έχει προηγηθεί φάουλ εις βάρος του Γιαννιώτη πάνω στο άλμα από τον Λουίζ Φελίπε, ενώ στην ισοφάριση των Κρητικών που δίνεται πέναλτι, από τα replay δεν φαίνεται η μπάλα να χτυπάει στο χέρι του Έρλινγκμαρκ, αλλά στον ώμο.

Τέλος, αναφορά γίνεται και στην φάση όπου ο Κουλούρης σκοράρει στις καθυστερήσεις αλλά ο Γκορτσίλας το ακυρώνει για επιθετικό φάουλ πάνω στον Μαρινάκη, μιας και ο παίκτης των φιλοξενούμενων έχει χάσει την ισορροπία του και πέφτει, με τον επιθετικό του Ατρόμητου απλά να έχει το χέρι πάνω του. Όλα αυτά, μετά το πεντακάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε στο χέρι του Κρέσπο πριν λίγες μέρες στην Τούμπα.

 
 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Φεβρουάριος 2022 22:21
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας