Τελευταία ενημέρωση 22:34, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής, ο Ατρόμητος, φιλοξένησε τη Λαμία έχοντας στο μυαλό μόνο τη νίκη, με στόχο να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Κρίς Κόλμαν, που προέρχονταν από ήττα κόντρα στον Ιωνικό, ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στο ματς, είχε τις ευκαιρίες και την κατοχή, όμως βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο, από την μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε η Λαμία. Με κορυφαίο τον Κουλούρη, πολύτιμους του Ροτάριου και Σπιριντόνοβιτς, ο Ατρόμητος πέτυχε νίκη με ανατροπή και πανηγύρισε «τρίποντο» για πρώτη φορά μετά τις 4/12 όταν είχε επικρατήσει του Απόλλωνα με 4-1.

Ο Ατρόμητος τις ευκαιρίες, το γκολ η Λαμία!

Η Λαμία παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες όπως του Μπεχαράνο και του Μανούσου, ενώ ο Ατρόμητος με αρκετά νέα πρόσωπα τα οποία μάλιστα αποκτήθηκαν πρόσφατα.

Ο Ατρόμητος μετά από 9 λεπτά στο ματς, «άγγιξε» το γκολ. Ο Ροτάριου, μετά από κάθε μπαλιά του Κουλούρη, βρέθηκε στην περιοχή της Λαμίας, έπιασε ωραίο σουτ όμως η μπάλα ακούμπησε στ΄οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ!

Η Λαμία στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Προβυδάκης εκτέλεσε το φάουλ, ο Μουζουλουξής πήρε την κεφαλιά από τα δεξιά με τον Γιαννιώτη να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση, η μπάλα έφτασε στον Ελευθεριάδη στ΄αριστερά, που πλάσαρε και οι αμυντικοί έδιωξαν όμως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Ο διαιτητής αφού συμβουλεύτηκε το VAR, έδειξε την σέντρα με τη Λαμία να παίρνει προβάδισμα! Η μπάλα στο σουτ του Ελευθεριάδη είχε περάσει καθαρά τη γραμμή.

Στο 28 ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Κιβρακίδης μετά από κόρνερ, έκανε το γέμισμα ο Γκαραβέλης βγήκε και έριξε στο έδαφος τον αντίπαλό του με τον Τζοβάρα να σουτάρει σε κενή εστία, όμως ο Τζανετόπουλος επάνω στη γραμμή απομάκρυνε τη μπάλα.

Στο 41 ο Ροτάριου είχε δεύτερη μεγάλη ευκαιρία στο ματς! Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, όμως ο Γκαραβέλης έπεσε σωστά και παραχώρησε το κόρνερ! Στο 48 ο Ναμπί εκτέλεσε το φάουλ με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Γκαραβέλη.

Στο 56 ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι. Ο Τζανετόπουλος ανέτρεψε τον Ροτάριου και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι! Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πως ο Τζανετόπουλος έπρεπε να δει την κόκκινη κάρτα, με τον διαιτητή να του δείχνει την κίτρινη.

Στο 60 ο Ναμπί έκανε ωραίο σουτ αναγκάζοντας τον Γκαραβέλη σε δύσκολη επέμβαση! Ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα του Κιβρακίδη από τα δεξιά, έκανε ωραίο σουτ με τον Γκαραβέλη να πέφτει και να μαζεύει! Η Λαμία απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο στο 65΄με τον Μπανγκουρά να πλασάρει τον Γιαννιώτη όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 70 ήρθε η ανατροπή για τον Ατρόμητο! Σπιριντόνοβιτς και Κουλούρης συνεργάστηκαν σε μικρό χώρο, ο Κουλούρης γύρισε και εκτέλεσε τον Γκαραβέλη για το 2-1, πετυχαίνοντας καταπληκτικό γκολ! Ο Έλληνας επιθετικός έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα!. Στο 74 ο Ροτάριου έπιασε καλό σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 88 ο Άλιμπεκ που είχε περάσει ως αλλαγή, στο ντεμπούτο του κατάφερε να σκοράρει! Ο Άλιμπεκ, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Προβυδάκη, βγήκε απέναντι στον Γκαραβέλη τον οποίο πλάσαρε εύστοχα για το 3-1!

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν)4-2-3-1: Γιαννιώτης, Τζοβάρας, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Χαρίσης, Έλινγκμαρκ, Ναμπί(69΄Άλμπεκ), Ροτάριου(75΄Κλωναρίδης), Μπετινέλι(46΄Σπιριντόνοβιτς) Κουλούρης(89΄Ντένιτς).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου) 4-2-3-1: Γκαραβέλης, Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Nουνιές(72΄Τσούκαλος), Τζανδάρης, Γκέντσογλου(46΄Μπανγκουρά), Ελευθεριάδης(79΄Ταϊρόν), Καραμάνος και Βέλλιος(64΄Νινούα).

 

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας