Τελευταία ενημέρωση 00:09, 19 Απρ 2024

H στήλη «Μικτή Ζώνη» από το Αθλητικό Περιστέρι!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον συνόδευε και τώρα προπονούνται μαζί!

Κάποτε τον συνόδευε στην είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και τώρα κάνουν προπόνηση μαζί! Ο μικρός της φωτογραφίας που διακρίνεται μπροστά από τον Νίκο Λαζαρίδη είναι ο ποδοσφαιριστής της Κ19 του Ατρόμητου Ματθαίος Μουντές με καταγωγή από τη Χίο. Τα χρόνια πέρασαν, ο Μουντές πέρασε από όλες τις «μικρές» ομάδες ενώ ο Λαζαρίδης παρέμεινε στον Ατρόμητο μετά το τέλος της καριέρας του. Πλέον ανταμώνουν στην επαγγελματική ομάδα όταν ο Μουντές καλείται για να κάνει μαζί της προπονήσεις.

Παλαίμαχος του Ατρόμητου στο Survivor!

Παλιός ποδοσφαιριστής είναι ο Θανάσης Μπέλλος που συμμετέχει στο φετινό Survivor με τους «Μαχητές». Φόρεσε τη φανέλα με το αστέρι στη δεκαετία του ΄90 σε Γ’ και Δ’ Εθνική, ενώ κορυφαία του στιγμή ήταν το γκολ που πέτυχε στο Αιγάλεω και είχε χαρίσει τη νίκη στον Ατρόμητο. Ο Μπέλλος το δήλωσε και on camera ότι είναι πρώην παίκτης του Ατρόμητου ενώ κάνει συχνές αναφορές στο προφίλ του στο fb όταν ενεργός.

Ο γιατρός βρήκε τη…γιατρειά του!

Τους πρώτους μήνες της έγγαμου βίου απολαμβάνει ο Ανδρέας Πισκοπάκης ο οποίος παντρεύτηκε προσφάτως την εκλεκτή της καρδιάς του Νικόλ Χασιώτη και βρήκε τη…γιατρειά του. Μαζί με τον πατέρα του Νίκο αποτελούν από πέρσι το Ιατρικό Επιτελείο τόσο του Ατρόμητου όσο και του ΓΣ Περιστερίου. Ο dr Νίκος Πισκοπάκης είναι βέβαια γιατρός στον Ατρόμητο από το 2005 που η ομάδα επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια.

Ανακάτεψε την τράπουλα!

Το ανακάτεμα της τράπουλας που προκάλεσε ο ΓΣΠ εκτός από την αλλαγή προπονητή έφερε και αλλαγές στο ρόστερ. Απομακρύνθηκαν οι Ίαν Μίλερ και Γιανίκ Μορέιρα οι οποίοι αποδείχθηκε ότι έπαιζαν για τον εαυτό τους και όχι για την ομάδα. Κοινώς απογοήτευσαν. Στον αντίποδα, επέστρεψε ο πολύ αγαπητός Στήβεν Γκρέι που καλείται να αποδείξει ότι δεν θα πέσει «θύμα» των εκτιμήσεων ότι η δεύτερη φορά δεν είναι όπως η πρώτη. Αποκτήθηκε επίσης δανεικός από τον Ολυμπιακό ο σέντερ Βασίλης Χρηστίδης που δείχνει διάθεση να βοηθήσει!

Με διαφορά 52 ετών!

Οι δύο φωτογραφίες έχουν διαφορά  περισσότερο του μισού αιώνα. Το 1970 ο Νίκος Εξαρχείδης φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου, προερχόμενος από την ΑΕΚ, με συμπαίκτες όλα τα αστέρια της εποχής: Βασιλόπουλος, Κ. Μισαηλίδης, Τσιβγούλης, Κούκης, Ψυρόγιαννης και προπονητή τον Αλέκο Σοφιανίδη. 52 χρόνια μετά και αφού ενδιάμεσα απέκτησε την αμερικάνικη υπηκοότητα ο Νίκος Εξαρχείδης που διακρίνεται με το «Α.Π.» ζει ήρεμα στη Νέα Σμύρνη με τον γιο του Γιώργο και τα δύο του εγγόνια καθώς έχασε τη γυναίκα του από καρκίνο.

Ο «Μελέτης» στο «Νταμάρι»!

Στο προπονητικό κέντρο του ερασιτέχνη Ατρόμητου στο «Νταμάρι» βρέθηκε πρόσφατα ο δημοφιλής «Μελέτης» από τις «Άγριες Μέλισσες». Ο «κακός» της δημοφιλής σειράς έλαβε μέρος σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα με αντίπαλο τις γυναίκες του Ατρόμητου και φυσικά έκλεψε την παράσταση. Ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ατρόμητου Αντώνης Πατατανές τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και του πρόσφερε αναμνηστικά της ομάδας.

Αστεράκια του καλλιτεχνικού πατινάζ!

Ταλέντο στο καλλιτεχνικό πατινάζ έχουν οι δίδυμες  κόρες του ζεύγους Γιώργου Κορακάκη – Κάτιας Κοξένογλου, Σίλια και Αντζελίνα.  Από πολύ μικρή ηλικία φόρεσαν τα πέδιλα και ανέβηκαν στον πάγο εντυπωσιάζοντας τους εκπαιδευτές τους που τις βλέπουν όσο μεγαλώνουν να γίνονται ολοένα και καλύτερες. Μάλιστα στην Χριστουγεννιάτικη παράσταση που έγινε από τον σύλλογο τους, παρουσία της δικαιολογημένα ευτυχισμένης μαμάς, οι μικρές έκλεψαν την παράσταση και καταχειροκροτήθηκαν.

.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Δύο στα δύο» ήττες με Καραντώνη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας