Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η στήλη «Τι είδαν τα μάτια μου» από το «Α.Π.»!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

--- Καλή και ευλογημένη χρονιά και από εμένα φιλαράκια μου, εύχομαι να σας βρήκε (στην πλειοψηφία) υγιείς γιατί δεν θα απαλλαγούμε  εύκολα από τον κορονοϊό.  Το ξέρουμε άλλωστε, δεν είναι ανάγκη να σας το πω εγώ. Υγεία όλοι να έχουμε και τα υπόλοιπα με τα καλά μας και με τα κακά μας θα τα βρούμε.

--- Το 2022 σε τοπικό επίπεδο, έτσι όπως μου έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό είναι σημαδιακό για τον Ανδρέα Παχατουρίδη που συμπληρώνει είκοσι χρόνια στον δημαρχιακό θώκο. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 2002 που φαντάζει τόσο μακρινό και θα συνεχίσει να εκλέγεται για όσο θέλει. Περίπατο θα κάνει σε κάθε εκλογές όσο κατεβάζει υποψηφιότητα.

---- Αντίπαλο ο δήμαρχος έχει μόνο το χρόνο και κανέναν άλλον. Μόνο όταν αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, που έτσι όπως βλέπω τη διάθεση του μιλάμε για μετά από 5 χρόνια, θα μπορούμε να μιλάμε για τον διάδοχό του. Για την ώρα μόνο σενάρια και τίποτα άλλο

---Διαπιστωμένο νο1: Γιατί όταν πηγαίνεις σε  σούπερ μάρκετ  ή σε περίπτερο και δίνεις 50αρικο για κάτι που κοστίζει 2 ευρώ, ο υπάλληλος δεν σου λέει εννέα στις δέκα φορές «ευχαριστώ» και από πάνω νομίζει ότι σου κάνει και χάρη; Αντίθετα άμα του  δώσεις τα ψιλά ακριβώς  σου λέει «ευχαριστώ πολύ»!

 ---- Διαπιστωμένο νο2: Γιατί στη λαϊκή αγορά οι «μπανανάδες» έχουν μόνιμα πεσμένη τη ταμπέλα με τις πιο ακριβές μπανάνες και αντίθετα έχουν μόνιμα σε εμφανή θέση τη ταμπέλα με τις φθηνές μπανάνες; Γιατί μας δουλεύουν πατόκορφα και μας περνούν για χαϊβάνια και εκείνοι περνιούνται για έξυπνοι;

---Ένα ακόμη ιστορικό κτίριο του Περιστερίου κατεδαφίστηκε. Το θρυλικό ΙΑ Αρρένων που ξεκίνησε στην οδό Αριστοτέλους το 1961 και μετέπειτα έγινε  το επίσης θρυλικό 2ο Γυμνάσιο Θηλέων Περιστερίου. Ήταν κλειστό από το 2003 και η εγκατάλειψη του προκαλούσε θλίψη. Σε λίγες μέρες τίποτα δεν θα θυμίζει το χώρο που «μεγάλωσε» χιλιάδες αγόρια και κορίτσια της πόλης.