Τελευταία ενημέρωση 15:57, 19 Απρ 2024

Λούδης: «Η ποιότητα των παικτών έκανε τη διαφορά»!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Γλυφάδα και την πρόκριση της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου στα προημιτελικά του θεσμού, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε από την αρχή. Δύσκολο και κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες που παίζουν τον ρόλο τους σε τέτοιες αναμετρήσεις. Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά όχι από την εμφάνιση μας».

Και ο τεχνικός του ΓΣΠ, συνέχισε: «Παρόλο που υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος σ’ ένα νοκ άουτ παιχνίδι, η ομάδα μας ήταν ήρεμη και ώριμη παίζοντας αρκετά καλά. Όμως, ειδικά στο τρίτο 8λεπτο κάναμε ορισμένα αβίαστα λάθη που επέτρεψαν στον αντίπαλο μας να πλησιάσει και να μας ισοφαρίσει. Στο τέλος η ποιότητα των παικτών μας έκανε την διαφορά και φτάσαμε σε μια πολύ σημαντική νίκη».

Όσο για τη συνέχεια στο Κύπελλο, αρκέστηκε να πει: «Τώρα περιμένουμε την κλήρωση για τα προημιτελικά του θεσμού. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να φτάσουμε ως το τέλος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Βούλιαξε» τον ΠΑΟ στο Γουδή (14-6) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας