Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εύκολη νίκη με Χανιά 15-10

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με υψηλή παραγωγικότητα επιθετικά η ομάδα πόλο των ανδρών του ΓΣ Περιστερίου, επικράτησε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 15-10 των Χανίων στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών!

Επόμενος αντίπαλος για το πρωτάθλημα είναι ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας το επόμενο Σάββατο (5/2) στο κολυμβητήριο στο Γουδί. Βέβαια, προηγείται την προσεχή Τετάρτη (2/2) η εκτός έδρας αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Γλυφάδα.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη επέβαλλαν από το πρώτο 8λεπτο τον ρυθμό τους (4-1), αλλά η χαλαρότητα στην άμυνα επέτρεψε στα Χανιά να είναι κοντά στο σκορ, όμως, το επιμέρους 4-2 στο τελευταίο 8λεπτο επέτρεψε στους «κυανοκίτρινους» να φτάσουν σε άλλη μια νίκη.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 4-1, 3-2, 4-5, 4-2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 2, Φάρκας 1, Φάρμερ 3, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 3, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 1, Τοράκης 2, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Αν. 1.

ΧΑΝΙΑ (Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης 1, Νικολαΐδης 1, Αγιοργούσης 2, Μπατάκης, Σπάχιτς, Χαριτάκης, Τοθ Παλ Πίτερ 1, Αποστολάκης, Μπεχρέιτας 1, Μαζοκοπάκης 3, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων