Τελευταία ενημέρωση 00:42, 18 Αυγ 2022

Πάτρας:«Άνοδος και βελτίωση των κοριτσιών»!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για το όνειρο της ανόδου στην Α1 του πόλο μίλησε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Βαγγέλης Πάτρας, ο οποίος τόνισε: «Φέτος ξεκινάμε μια προσπάθεια μετά την επιτυχημένη οργάνωση του ανδρικού τμήματος της υδατοσφαίρισης να οργανώσουμε και το τμήμα των γυναικών σε υψηλότερο επίπεδο. Οι στόχοι μας για φέτος είναι δυο. Ο πρώτος είναι η άνοδος της ομάδας των γυναικών στην Α1 και ο δεύτερος η βελτίωση της απόδοσης των νεαρών αθλητριών που αγωνίζονται στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Για τον πρώτο στόχο έχουν έρθει στην ομάδα έμπειρες και καλές αθλήτριες. Και επιλέξαμε έμπειρες για να βοηθήσουν στον πρώτο μας στόχο που είναι η άνοδος και καλές για να είναι καλό παράδειγμα για τις μικρές αθλήτριες. Έτσι ώστε να έχουν μπροστά τους κάποιες που να τις εμπνέουν να κάνουν περισσότερη προπόνηση σε καλύτερο επίπεδο και να βελτιώνονται».

Και συνέχισε: «Για τον δεύτερο στόχο εργαζόμαστε σκληρά με τους συνεργάτες μου την κυρία Τόνια Σολανάκη και τον κύριο Γιώργο Κρασάκη για να βελτιώσουμε τα παιδιά που βρήκαμε εδώ όταν ήρθαμε, αλλά και να φέρουμε νέα κορίτσια που να αγαπήσουν την υδατοσφαίριση κοντά μας. Θέλουμε με αυτό τον τρόπο να δημιουργήσουμε μια σχολή υδατοσφαίρισης που να είναι πόλος έλξης για τις νέες αθλήτριες γενικότερα. Έτσι, ώστε να θέλουν και αθλήτριες από άλλες περιοχές όχι μόνο από το Περιστέρι, να έρθουν να κάνουν εδώ προπόνηση και να αναπτυχθεί περισσότερο η ομάδα μας. Αυτό είναι επιθυμία της διοίκησης του ΓΣ Περιστερίου, αλλά είναι και δικό μας όνειρο».

Για το νέο πρωτάθλημα, ο Βαγγέλης Πάτρας, παρατήρησε: «Η χρονιά αυτή όπως και η προηγούμενη κρύβει πολλές εκπλήξεις. Έχουμε μπροστά μας ένα πρωτάθλημα που απαιτεί εγρήγορση και προσοχή απ’ όλους έτσι ώστε να καταφέρουμε το επιθυμητό που είναι η άνοδος της γυναικείας ομάδας στην Α1 Κατηγορία. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πρωτάθλημα με μεγάλο ενδιαφέρον που θα αναβαθμίσει την Α2 Κατηγορία».

Ενώ, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους συνεργάζεται, αλλά και την διοίκηση του Συλλόγου. «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου κ. Παρδακίδη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ιδιαίτερα τον Ανδρέα Κούρτη που είναι ο έφορος μας και είναι πάντα δίπλα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φίλιππο Κότση που με έφερε στο ΓΣ Περιστερίου στην οικογένεια του ΓΣΠ, είναι μαζί μας για να μας εμπνέει και να μας καθοδηγεί για την μελλοντική μας πορεία. Πολλές ευχαριστίες ακόμη στους προπονητές της ανδρικής ομάδας, με τον Κώστα Λούδη επικεφαλής και τον Κώστα Πασλή στις ακαδημίες για την άψογη συνεργασία» επισήμανε ο Βαγγέλης Πάτρας. Και κατέληξε: «Επίσης να ευχαριστήσω τους προπονητές του τμήματος κολύμβησης που αρχίσαμε να συνεργαζόμαστε και ελπίζουμε να έχουμε στενότερη συνεργασία στο μέλλον. Αλέκο Χατζηγιαννάκη σ’ ευχαριστώ πολύ, όπως σημαντική βοήθεια έχουμε από το μάνατζερ της ομάδας Χρήστο Μπετχαβά. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους του Δήμου Περιστερίου που λειτουργούν το κολυμβητήριο και τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΓΣΠ Βαγγέλης Πάτρας αποκάλυψε και έναν ακόμη στόχο: «Φέτος ο ΓΣΠ έχει γενέθλια 50 χρόνια από την ίδρυση του. Το επετειακό σήμα του Συλλόγου έχει έναν αθλητή της καλαθοσφαίρισης. Εμείς θα προσπαθήσουμε στην επέτειο των 60 χρόνων να έχει και έναν αθλητή η αθλήτρια της υδατοσφαίρισης».

Μπετχαβάς: «Να ανέβει η γυναικεία ομάδα στην Α1»

Ο τιμ μάνατζερ της γυναικείας ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου Χρήστος Μπετχαβάς από την μεριά του, είπε: «Στο πλαίσιο που έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια η ανδρική ομάδα, ξεκινήσαμε φέτος μια προσπάθεια με την διοίκηση και τον κ. Φίλιππο Κότση να κτίσουμε και την γυναικεία ομάδα, ώστε να μπορέσει να ανέβει στην Α1 Κατηγορία. Υπάρχει καλό υλικό και με την συνδρομή του κ. Πάτρα που είναι για μας μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε πολλά πράγματα ως Σύλλογος από εκείνον, με την πορεία που έκανε στην υδατοσφαίριση, φέραμε κάποιες παίκτριες ώστε να βοηθήσουν και τις μικρότερες για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Εύκολη νίκη με Χανιά 15-10 »
Μπακαράς
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Έδωσε το πρώτο τεστ

Έδωσε το πρώτο τεστ

16 Αυγ 2022 Ανθούπολη

Στην Αθήνα Ντένμον-Τζούστον

Στην Αθήνα Ντένμον-Τζούστον

16 Αυγ 2022 ΓΣ Περιστερίου

Κι επίσημα ο Χαρίσης στη Σίβασπορ
Στην Αθήνα ο Μπίλαν

Στην Αθήνα ο Μπίλαν

15 Αυγ 2022 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας