Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Καρφί» για την Α1 πόλο οι Γυναίκες τοου ΓΣΠ

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Φτιαγμένη» με υλικά που προμηνύουν άνοδο στην Α1 πρώτη φορά είναι η γυναικεία ομάδα του ΓΣΠ στο πόλο που ξεκινά σε λίγες μέρες τις υποχρεώσεις της στην Α2 με ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο στόχο. Η επίσημη παρουσίαση του τμήματος έγινε χθες στο «Ανδρέας Παπανδρέου»

Την ομάδα απαρτίζουν οι εξής αθλήτριες: Κατερίνα Αποστολίδου, Σταυρούλα Βυθούλκα, Χριστίνα Γκίκα, Λυδία Διαπούλη, Έλλη Θρεψιάδη, Βιργινία Καρκάνη, Άννα Κικίδου, Αθηνά Κιουπέλογλου, Σπυριδούλα Κοβάσεβιτς, Χρησυίδα Κοσιάδη, Νικολέτα Κούβδου, Ευρυδίκη Λουκοπούλου, Δέσποινα Μπεκρή, Ξένη Πέττα, Φωτεινή Σάμπου, Ελένη Σκαρμούτσου, Αντωνία Σολανάκη, Βενελίνα Στοΐλοβα, Κατερίνα Τσαγκά, Ζένια Φραγκάκη, Σοφία Χαλίδα, Μαρίνα Χατζηαργύρη.

Παρδακίδης: «Να σταθεροποιηθεί το γυναικείο πόλο στο υψηλότερο επίπεδο»

Αρχικά, στην παρουσίαση της ομάδας τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΓΣ Περιστερίου, Γιώργος Παρδακίδης, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε το γυναικείο τμήμα πόλο του ΓΣ Περιστερίου. Κάνουμε μια νέα αρχή, είναι ένα τμήμα που θέλουμε να το δούμε να ανεβαίνει στα σαλόνια της Α1. Έχουμε κάνει προσθήκες αγωνιστικά, αλλά κυρίως επειδή ξεκινάνε όλα από το κεφάλι, φέραμε έναν άξιο προπονητή τον κ. Βαγγέλη Πάτρα που όλοι γνωρίζουμε τι έχει προσφέρει στο χώρο του πόλο. Στόχος μας είναι να ανέβει ο Σύλλογος στα σαλόνια της Α1». Και συμπλήρωσε: «Καλό είναι να σταθεροποιηθεί και να μπορέσουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να έχουμε αυτό το τμήμα σ’ ένα υψηλό επίπεδο. Επειδή όλα τα σπορ πρέπει να έχουν βάσεις, ο στόχος μας είναι να αναπτύξουμε τις ακαδημίες και να μπορέσουμε μέσα από αυτές να διατηρήσουμε το επίπεδο που επιθυμούμε».

Πέττα: «Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στον ΓΣ Περιστερίου»

Η Ξένια Πέττα είναι η αρχηγός της ομάδας πόλο των γυναικών του ΓΣ Περιστερίου. «Είμαι νέο μέλος της ομάδας μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες, είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σ’ αυτή την θέση και τιμώ την ομάδα μου. Όπως είπε και ο κόουτς Πάτρας, το μέλλον ανήκει και στις νέες αθλήτριες, που έχουν πολλά περιθώρια εξέλιξης και μπορούν να προσφέρουν πολλά στον Σύλλογο» υποστήριξε η «κάπτεν» της ομάδας και συμπλήρωσε: «Ξεκίνησαν να δουλεύουν πολύ καλά δίπλα μας και εμείς κερδίζουμε από αυτό, αλλά και εκείνες παίρνουν πολλά από εμάς. Κάθε ημέρα είμαστε στην προπόνηση και παλεύουμε για το καλύτερο. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε πόλο αλλά και οι μικρότερες να μαθαίνουν το σωστό πόλο υπό την καθοδήγηση του κόουτς Βαγγέλη Πάτρα, αλλά και της κ. Σολανάκη. Ο δρόμος έχει ανοίξει, θα παλέψουμε για το καλύτερο και σίγουρα θέλουμε την επόμενη χρονιά να αγωνιζόμαστε στην υψηλότερη κατηγορία».