Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρηστίδης: «Ακόμη καλύτεροι με τον Προμηθέα»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το Περιστέρι  ανεβάζει στροφές καθημερινά, προκειμένου να είναι σε πλήρη ετοιμότητα στην αναμέτρηση της Κυριακής (30/1, 17:00, ΕΡΤ 3) με τον Προμηθέα στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της  Basket League.

«Προερχόμαστε από ένα σερί με δυο πολύ καλές εμφανίσεις με την ΑΕΚ και το Λαύριο. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σ’ αυτό το σερί των νικών και των καλών εμφανίσεων και να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στον αγώνα με τον Προμηθέα» δήλωσε ο Βασίλης Χρηστίδης, που έκανε double-double (12 πόντοι-10 ριμπάουντ) σε 18.36 λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση με την ομάδα της Λαυρεωτικής.

«Ο Προμηθέας είναι μια ομάδα με πολύ καλό υλικό, πολύ καλούς παίκτες και προέρχονται από μια άσχημη ήττα στο Eurocup (Γκραν Κανάρια) που αυτό σίγουρα θα τους κάνει να μπούνε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο ματς από το πρώτο λεπτό» συνέχισε ο πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Περιστερίου.

Και συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά την τακτική του προπονητή, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι του Προμηθέα. Έχει ένα πολύ γεμάτο ρόστερ, οπότε πρέπει εμείς να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που μπορούμε και θέλουμε αυτό να είναι η νίκη!».