Τελευταία ενημέρωση 22:21, 19 Απρ 2024

Μια ανάσα από Λετίτσια και Ροτάριου

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι μεταγραφικές κινήσεις στον Ατρόμητο θα συνεχιστούν, καθώς οι Περιστεριώτες θέλουν να εμφανιστούν ακόμα πιο δυνατοί στην συνέχεια. Οι «κυανόλευκοι» σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τον δίμετρο Κροάτη τερματοφύλακα Κάρλο Λετίτσια και τον Ρουμάνο winger, Ντορίν Ροτάριου. Αρχικά ο 24χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του στην Χάιντουκ και την τριετία 2018-21 έπαιξε στο Βέλγιο και την Μπριζ. Την τριετία της Μπριζ δόθηκε δανεικός σε Σπαλ και Σαμπντόρια, ενώ πέρσι ήταν στην Κλουζ της Ρουμανίας.

Όσον αφορά τον 26χρονο εξτρέμ, ο Ροτάρου ξεκίνησε από την Πολιτέκνικα της Ρουμανίας και το μεγάλο του ξεπέταγμα το έκανε στην Ντιναμό Βουκουρεστίου. Εκεί όπου συνολικά την τετραετία 2013-17 έπαιξε σε 115 αγώνες, πετυχαίνοντας συνολικά 22 γκολ. Μετά την πατρίδα του έφυγε για το Βέλγιο και την Μπριζ, από την οποία δόθηκε δανεικός σε Μουσκρόν και Άλκμααρ. Από το 2019 έως το 2021 έπαιξε με την Αστάνα όπου σε 45 παιχνίδια πέτυχε 8 γκολ, ενώ μέχρι πρότινος έπαιζε στην Λουντογκόρετς έχοντας σε 6 ματς 1 γκολ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ενεργοποιείται ξανά ο Παπαδόπουλος »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας