Τελευταία ενημέρωση 16:11, 25 Απρ 2024

«Τρίποντο» με Μικρασιατικό (3-1)

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ένα παιχνίδι με υψηλή βαθμολογική σημασία για τον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, η Κηπούπολη επιβλήθηκε με 3-1 του Μικρασιατικού και ανέβηκε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Ωστόσο, στην ομάδα της Καισαριανής επικρατεί οργή για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο της Χρυσούπολης, με τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί να καταγγέλλουν πως η ομάδα τους «εξαναγκάστηκε σε ήττα με τις ευλογίες των διαιτητών και των παρατηρητών». Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι από πλευράς Μικρασιατικού θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, αλλά και οι προβλεπόμενες ενέργειες προς τη διοργανώτρια Αρχή.

Με το... καλημέρα στο ματς (1'), οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με προσπάθεια του Κατηρτζιγιαννόγλου (0-1), ωστόσο οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 17ο λεπτό με σουτ του Λιαγκόζη (1-1). Στο 38ο λεπτό ο Οκσίσογλου πέτυχε την ανατροπή με σουτ (2-1), για να «χτυπήσει» πάλι στο 70ο λεπτό και με πλασέ να γράψει το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Μαραθωνίτης-Αναστασόπουλος/Τσιγγέλης

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Ανδρέας Νάστος): Κορμπάκης, Κολοβός, Πολυζωγόπουλος, Σαββουλίδης, Παούρης, Μπούσκος, Οκσίσογλου (90' Τσέας), Ι. Φαρμάκης (65' Σπανουδάκης), Καλέμης, Λιαγκόζης (80' Μακρής), Κουτρούλης (65' Κωνσταντινίδης)

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΣ. (Κώστας Σταμπουλίδης): Αδάμης (55' Καραντάνης), Αμπάζι (69' Πατσιαλός), Κατηρτζιγιαννόγλου, Καρακώστας, Ξενάκης (22' Γρυπάρης), Ματαλιωτάκης, Βουτυράς, Παπακωνσταντίνου (69' Χαζίζα), Θεοδώρου, Σμυρνάκης, Κετσές (46' Αλευρής).

Πηγή soccerlive.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Ιανουάριος 2022 15:47
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας