Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο «Αγία Σοφία» οι Fentagin!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Για ακόμα μία φορά οι Fentagin,το οργανωμένο κομμάτι φιλάθλων που εκπροσωπεί την πόλη μας, βρέθηκαν  δίπλα στην κοινωνία...
Πριν λίγες μέρες στήριξαν την ομάδα αλληλεγγύης αστέγων(που ασχολείται με την σίτιση των αστέγων) και τον "Ηλίανθο" που αποτελεί κέντρο αποκατάστασης και διάγνωσης για ανήλικα αλλά και ενήλικα άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.
Τώρα ο σύνδεσμος βρέθηκε δίπλα στα παιδιά του ογκολογικού και εισαγγελικά του νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία", δίνοντας δώρα και παιχνίδια... Άξιοι συγχαρητηρίων.
 
Σε ανάρτηση τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν τα εξής:«Αναμφισβήτητα η χρονιά που πέρασε ήταν από τις πλέον δύσκολες τόσο για τις ομάδες μας, όσο για τους ίδιους τους οπαδούς και την κοινωνία εν γένει. Δυστυχώς, έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο και για την οικογένεια των Fentagin.
Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε να κρατηθούμε από ότι μας γέμισε αισιοδοξία για το μέλλον.
Η τελευταία κίνηση του συνδέσμου επιλέχτηκε να γίνει με τη νέα χρονιά, έτσι ώστε να δώσει λίγη χαρά και δύναμη σε όλα αυτά τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους πραγματικό αγώνα για ζωή. Δεκάδες δώρα και παιχνίδια μοιράστηκαν στα παιδιά του ογκολογικού και εισαγγελικά του νοσοκομείου Παίδων "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" και έτσι ευχόμαστε να χαρίσαμε κι εμείς ειλικρινή και γεμάτα ελπίδα χαμόγελα για το νέο έτος. Ευχαριστούμε τις υπεύθυνες των τμημάτων για την συνεργασία και την φιλοξενία που μας παρείχαν. Καλή Χρονιά από την οικογένεια των Fentagin στους μικρούς μαχητές και σε όλους όσους αγωνίζονται!
Καλή δυναμική χρονιά λοιπόν σε όσους/ες διεκδικούν καλύτερες συνθήκες εργασίας, ζωή και ελευθερία. Σε όλους/ες όσους/ες δίνουν αγώνα στις φυλακές, στα νοσοκομεία, στα ψυχιατρεία και τα ορφανοτροφεία. Δύναμη, υγεία και αλληλεγγύη σε όσους/ες παλεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον.
Καλή Χρονιά σε όλους τους οπαδούς και φιλάθλους των ομάδων μας, με την ελπίδα να δούμε τους πρεσβευτές της πόλης μας τη νέα χρονιά, έτσι ακριβώς όπως το ονειρευόμαστε. Δύναμη και αφοσίωση στον σύνδεσμο μας!
Στήριξη και ανιδιοτελής αγάπη στις ομάδες μας!
Να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους/ες ανταποκρίθηκαν και συνεχίζουν να ανταποκρίνονται στα καλέσματα του συνδέσμου, ειδικά σε τέτοιες δράσεις. Η θετική ανταπόκριση του κόσμου σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είναι εξαιρετικά σημαντική και αποτελεί ελπίδα για το μέλλον. Η φυσική παρουσία των οργανωμένων προσδιορίζεται μέσα στην ίδια την κοινωνία και όχι έξω από αυτήν.
Οι κινήσεις των οργανωμένων γκρουπ στη χώρα πολλές για ακόμα μια χρονιά. Δυστυχώς όμως και φέτος δεν βγήκε άχνα από τα φερέφωνα των ΜΜΕ.
Φυσικά δεν πέσαμε από τα σύννεφα, φαίνεται πουλάνε περισσότερο τα επεισόδια, τα "ντου σε Συνδέσμους" και οι έφοδοι της αστυνομίας.
Σκουπίδια, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι ξανά και ξανά!!
Ένα μεγάλο μπράβο   σε όλους τους Συνδέσμους για τις κινήσεις και τις δράσεις αλληλεγγύης όλα αυτά τα χρόνια. Σε όσους κάνουν πράξη το..
ΟΠΑΔΟΣ = ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ!».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Ιανουάριος 2022 14:17