Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπέγραψε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Ατρόμητου!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διαβάστε τη στήλη «Περιστεριώτικα» από την εφημεςρίδα Αθλητικό Περιστέρι, τεύχος 26.

Μπορεί το πέρασμά του από τον Ατρόμητο να ήταν σύντομο και κατώτερο των προσδοκιών όμως έχει βάλει φαρδιά- πλατιά την υπογραφή του στη μεγαλύτερη ίσως νίκη στην ιστορία του. Ο λόγος για τον  Λέιτε Μαρσελίνιο που έκανε όλα κι όλα 25 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, 2 στο Κύπελλο Ελλάδας και 4 στην Ευρώπη.  Ποιος να ξεχάσει όμως την καταπληκτική του εμφάνιση στο 1-3 με την ΑΙΚ Στοκχόλμης στο «Frends Arenα» της Στοκχόλμης στις 30 Ιουλίου 2015 πετυχαίνοντας ένα γκολ, κερδίζοντας ένα πέναλτι ενώ σκόραρε και στη ρεβάνς στο Περιστέρι (1-0). Πριν από λίγες μέρες βρέθηκε λοιπόν στην Αθήνα  για προσωπικούς λόγους και δεν παρέλειψε να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Ατρόμητου στο «Μαζαράκη». Εκεί συναντήθηκε με  παλιούς συμπαίκτες του (Μπρίτο, Ούμπιντες, Λαζαρίδης)  αλλά και ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε. Πλέον ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι 34 ετών και αγωνίζεται στο Τορόντο του Καναδά.

--------------------------------------------------------

Μεγάλοι σε αξία!

Είναι κάτι που θέλω να το πω καιρό για τους περιστεριώτες προπονητές και δόξα τω Θεό έχουμε πολλούς. Τόσα χρόνια που ο Ατρόμητος είναι στη Super League έχουν  καθίσει στον πάγκο του πολλοί τεχνικοί. Μην τους απαριθμώ, τους ξέρετε.  Και μεγάλοι σε προπονητική αξία.  Από πού να ξεκινήσω και που να σταματήσω. Πόσοι  όμως από τους περιστεριώτες προπονητές έχουν περάσει  από το Μαζαράκη για να παρακολουθήσουν προπονήσεις έτσι για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους;

Ουδείς πέρασε!

Δυστυχώς αγαπητοί μου φίλοι ουδείς περιστεριώτης προπονητής έχει επισκεφθεί όλα αυτά τα χρόνια το Μαζαράκη» για να παρακολουθήσει  προπονήσεις. Μόνο ο Μπεκρής περνάει καμιά φορά επειδή μένει στο Μπουρνάζι.  Ε και; Και άμα χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία ότι οι προπονήσεις είναι κλειστές και κάτι τέτοια, λύση να ξέρετε βρίσκεται. Κανείς από τον Ατρόμητο δεν θα τους κλείσει την πόρτα. Ήθελα να ήξερα λοιπόν δεν ενδιαφέρονται για την επιμόρφωση τους; Δεν είχαν και δεν έχουν κάτι να πάρουν από τόσους και τόσους σπουδαίους προπονητές που πέρασαν από τον Ατρόμητο;

Ειδικά οι νέοι!

Ειδικά οι νέοι που έχουν μέλλον μπροστά τους και διψούν για μάθηση πρέπει να είναι οι πρώτοι που να πηγαίνουν. Γιατί θα κερδίσουν πράγματα, όποιος προπονητής  και αν βρίσκεται στον πάγκο του Ατρόμητου την εκάστοτε χρονική στιγμή. Με το να κάθονται για καφέ και να σχολιάζουν ο ένας τον άλλο, πίσω θα πάτε παιδιά και όχι μπροστά. Τα είπα και ξαλάφρωσα! Και άμα έχω άδικο να έρθετε να μου το πείτε.

Από τις κλούβες!

Μια παλιά «καραβάνα» μου έλεγε ότι μια ομάδα καταλαβαίνεις ότι έχει μεγαλώσει από τις κλούβες με τις διμοιρίες που βρίσκονται έξω από το γήπεδο της. Μου έκανε εντύπωση γιατί ήμουν μικρός αλλά τελικά είχε πολύ δίκιο. Η μνήμη μου ανέσυρε αυτή την καραβάνα» πηγαίνοντας να παρακολουθήσω τον αγώνα πόλο του Περιστερίου με τον Παναθηναϊκό  στο κολυμβητήριο της Χωράφας.

Η πρώτη φορά!

Πράγματι στο συγκεκριμένο παιχνίδι συνειδητοποίησα ότι η ομάδα πόλο του Περιστερίου έχει «μεγαλώσει» βλέποντας έξω από τη Χωράφα, διμοιρία των ΜΑΤ και μια κλούβα να φράζει το δρόμο προφανώς γιατί υπήρχαν πληροφορίες προσέλευσης φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Κάτι τέτοιο δεν έγινε προφανώς γιατί τους απέτρεψε η παρουσία ισχυρής δύναμης αλλά σε κάθε περίπτωση δεν έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια αστυνομικούς και ΜΑΤ στη Χωράφα. Για όλα τα πράγματα πάντα υπάρχει η πρώτη φορά.

Καλύτερη απόδειξη!

Το «γιγάντωμα» της η ομάδα πόλο του ΓΣΠ το οφείλει ξεκάθαρα στον Φίλιππο Κότση. Γιατί είναι εκείνος που χρηματοδοτεί το τμήμα και όταν  σταματήσει να το κάνει, αυτομάτως θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Το ευχάριστο είναι ότι το έχει πάρει πολύ ζεστά και έχει βλέψεις για να οδηγήσει την ομάδα πόλο όσο το δυνατόν ψηλότερα στο ελληνικό στερέωμα αλλά και η ευρωπαϊκή παρουσία φέτος αποτελεί την καλύτερη απόδειξη.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Ιανουάριος 2022 21:01