Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η στήλη «Τι είδαν τα μάτια μου» από το «Α.Π.»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

---- Καλή Χρονιά σε όλους σας αγαπημένοι μου φίλοι, εύχομαι να περάσατε αυτές τις μέρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Υγεία, υγεία και υγεία. Αυτές είναι οι τρεις ευχές που μπορώ να σας δώσω.

-----«Υπάρχει κανείς, λέω Υπάρχει κανείς» τραγουδούσε κάποτε ο Πανταζής και  σκέφτομαι βρε φιλαράκια ότι πρέπει κάποιος να μιλήσει στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού  του Περιστερίου μας, τον Γιώργο Τσαλίκη που φροντίζει κάθε φορά να μου τσιγκλάει τα νεύρα.

---- Και ξέρετε γιατί το λέω; Γιατί κάθε λίγο και λιγάκι μας υπενθυμίζει την αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Τις προάλλες «ανέβασε» φωτογραφία με τον Τάκη Τσουκαλά. Ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου αγκαλιά με τον Τάκη Τσουκαλά επαναλαμβάνω. Τι άλλο να σχολιάσω;

----Εγώ θα έλεγα ότι και (άργησαν)! Δυόμισι χρόνια μετά τις εκλογές και έχοντας φέρει 10 000 σταυρούς στο κόμμα του ο περιστεριώτης φαρμακοποιός Μπάμπης Καραθάνος τοποθετήθηκε στη θέση του Συμβούλου του Υπουργού Υγείας Θανάση Πλεύρη. Θεωρείται ειδικός περί των φαρμάκων.

---- Πανέμορφη είναι η πόλη μας τούτες τις μέρες. Όποια ώρα και στιγμή γυρίσεις το βλέμμα σου θα δεις μια όμορφη εικόνα. Μπράβο σε όλους όσοι συνέβαλαν για να είναι το Περιστέρι και πάλι σημείο αναφοράς και αντιγραφής. Το αντιγραφής το λέω με βεβαιότητα.