Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δίπλα στους άστεγους και στη δομή «Ηλίανθος»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σε δύο νέες δράσεις με κοινωνικό αποτύπωμα προχώρησαν τις ημέρες των γιορτών οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin.
Η ανακοίνωση τους αναφέρει τα εξής: Η οικογένεια των Fentagin περνάει δύσκολες μέρες αλλά οι δράσεις που έχουν προγραμματιστεί από τον σύνδεσμο επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν.
Έτσι και έγινε. Μέσα στην εβδομάδα ο σύνδεσμος συνέχισε με ακόμα 2 πράξεις αλληλεγγύης.
Η πρώτη ήταν με την παράδοση από σετ με μαχαιροπίρουνα, κουβερ, κουτάλια και συσκευασίες αλουμινίου στην Ομάδα αλληλεγγύης αστέγων όπου όπως μας ενημέρωσαν υπήρχε έλλειψη, αλλά και τροφίμων. Τα παιδιά αποτελούν μια ανοιχτή συλλογικότητα η οποία έχει ως κύριο στόχο την κάλυψη βασικών αναγκών των αστέγων της Αττικής. Λειτουργώντας αυτοοργανωμένα και αντιιεραρχικά, εστιάζουν στο κομμάτι της ένδυσης, της υγιεινής και της καθημερινής διατροφής.
Η δεύτερη κίνηση που πραγματοποιήθηκε ήταν στη δομή "Ηλίανθος". Επικοινωνήσαμε με τη δομή, που αποτελεί κέντρο αποκατάστασης και διάγνωσης για ανήλικα αλλά και ενήλικα άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, μας ενημέρωσαν σχετικά με τα προϊόντα στα οποία υπάρχει έλλειψη και έτσι ανταποκριθήκαμε άμεσα. Ευχαριστούμε τον Βασίλη, μέλος της οικογένειας του συνδέσμου, ο οποίος δραστηριοποιείται στη δομή, και εξασφάλισε την επικοινωνία καθώς ο χώρος ήταν κλειστός λόγω εορτών.
Παρόμοιες ενέργειες από άτομα του συνδέσμου πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Δεν περιμένουμε τις γιορτές για να προβούμε σε τέτοιες πράξεις. Καλούμε όλο τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί λίγο παραπάνω, ειδικά στις εποχές που διανύουμε, και με τις δυνατότητες που έχει ο καθένας να δείχνει την αλληλεγγύη του.