Τελευταία ενημέρωση 15:39, 25 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ισοπαλία με σκορ 1-1 απέσπασε ο Ατρόμητος στην Μυτιλήνη απέναντι στην Καλλονή και κλείδωσε και μαθηματικά την πέμπτη θέση που οδηγεί στα Play off!

Σε ένα ματς μοιρασμένο και μια Καλλονή που ήθελε έστω και την ισοπαλία για να παραμείνει στην κατηγορία ,το τελικό αποτέλεσμα τελικώς είχε θετικά αποτελέσματα και για τις δύο ομάδες.
Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα μοιρασμένο ματς και για τις δυο ομάδες,με την Καλλονή τελικά να σκοράρει με τον Μίνγκα ύστερα απο ασίστ του Πετρόπουλου  στο 23΄και έτσι  μπήκε στα αποδυτήρια με την διαφορά ενος γκολ υπέρ της.Μεγάλη ευκαιρία ωστόσο, για τον Ατρόμητο να ισοφαρίσει με τον Δημούτσο που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 41' να κάνει το 1-1 πριν την ανάπαυλα για το πρώτο μέρος.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ελίνι Δημούτσος έχασε μια ακόμη ευκαιρία να σκοράρει αλλά βρήκε μπροστά του τον Άλεξιτς, που τον νίκησε  στο τετ α τετ,κρατώντας για την ομάδα του το 1-0.
Το ματς κυλούσε με φάσεις  ισότιμες ,ωστόσο στο 78' η Καλλονή είχε δοκάρι με τον Μίνγκα και παραλίγο να κάνει το σκορ 2-0!
Η ισοφάριση για τον Ατρόμητο ήρθε στο 83΄ απο τον Παπάζογλου που έκανε το  1-1 με προβολή ύστερα απο σέντρα του Καραμάνου.
 
Tο τελικό αποτέλεσμα άφησε την Καλλονή στην Superleague και έφερε τον Ατρόμητο στα Play off περνώντας και μαθηματικά τον ΠΑΣ Γιάννινα,που έχασε σήμερα αλλά έτσι και αλλιώς δεν πήρε την αδειοδότηση για τα Play off!
Πλέον ο Ατρόμητος τον πέρασε στην βαθμολογία έχοντας 54 β. έναντι 53 του ΠΑΣ και τώρα καλείται να προετοιμαστεί κατάλληλα  για τα Play off ,όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναικό,ΠΑΟΚ αλλά και τον Αστέρα Τρίπολης!
 
Μετά το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής ο Ατρόμητος μπαίνει στα Play off χωρίς βαθμό έναντι του ΠΑΟ και ΠΑΟΚ που θα έχουν απο 2 βαθμούς αντίστοιχα ενώ ο Αστέρας ξεκινάει με έναν βαθμό!
 

ΚΑΛΛΟΝΗ (Βλάχος): Άλεξιτς, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Κεϊτά, Μίνγκας (80' Μαρσέλο), Λεοζίνιο (76' Αράς), Πετρόπουλος, Μανούσος (91' Πιπίνης).

Ατρόμητος (Νιόπλιας): Γκορμπόυνοφ, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Μπρίτο (53' Καράσκο), Μπάλλας (51' Κατσουράνης), Κιβρακίδης, Καραμάνος, Δημούτσος (64' Παπάζογλου), Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Κοντοές

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Μάιος 2015 00:20
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αξιολόγηση παικτών γεννηθέντες 2001- 2002 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας