Τελευταία ενημέρωση 19:41, 18 Απρ 2024

Ο Ατρόμητος δίπλα στον «Άλλο Άνθρωπο»

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πιστός στην υποχρέωσή του προς την κοινωνία και τον συνάνθρωπο, ο Ατρόμητος στέκεται δίπλα στα άτομα που ειδικά αυτή την περίοδο το έχουν περισσότερο ανάγκη, προσφέροντας μια μικρή βοήθεια για την ανακούφιση τις μέρες των Χριστουγέννων.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα  προσέφερε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», που πραγματοποιεί όλα αυτά τα χρόνια ένα αξιοθαύμαστο έργο με μοναδικό όπλο την ανθρώπινη αλληλεγγύη και φυσικά η παροχή βοήθειας δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ.

Όπως αναφέρει ο ίδιος «Ο Άλλος Άνθρωπος», πρόκειται για μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, με την ελπίδα να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να γίνουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από άλλους ανθρώπους και ομάδες.

Μπορείτε να μάθετε για τη δράση της κίνησης και τους τρόπους που μπορείτε να βοηθήσετε, κάνοντας κλικ εδώ (https://oallosanthropos.blogspot.com)

Κοινωνική Κουζίνα

«Ο Άλλος Άνθρωπος»
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ122 ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ- ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://oallosanthropos.blogspot.gr/p/blog-page_22.html
https://www.facebook.com/groups/125903330931655/
https://www.instagram.com/oallosanthropos/?hl=el
https://twitter.com/konpol64
https://www.facebook.com/konpol64
Τηλ. 6940882355 (Κωνσταντίνος)

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Δεκέμβριος 2021 18:50
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας