Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ανασκόπηση των περιστεριώτικων ομάδων στην ΕΠΣΑ!

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τη βαριά εντός έδρας ήττα του ΑΟ Περιστερίου από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με 4-0 που τον διατήρησε στην 4η θέση χάνοντας κάθε επαφή με τους πρωτοπόρους ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της πόλης μας στην Α'  ΕΠΣΑ.

Την ήττα από την πρωτοπόρο Αγία Παρασκευή με 3-0 γνώρισε εκτός έδρας η Ανθούπολη που βρίσκεται στην 6η θέση. Τεράστια νίκη, ίσως και ανέλπιστη για την έκταση της με 3-0 πέτυχε η Κηπούπολη επί του Πανερυθραϊκού και πήρε βαθιά ανάσα για την συνέχεια.

Με 1-1 από το τρίτο της βαθμολογίας Χαλάνδρι με 1-1 πήρε ο Ήφαιστος που παραμένει σε δύσκολη θέση αλλά με εμφανή σημάδια ανάκαμψης.

Στη Β' ΕΠΣΑ, ο Ηρακλής έχασε την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την πρωτοπόρο Καισαριανή χάνοντας βαθμούς στη Πέρα Κλουμπ (2-2) ενώ ο Γαλαξίας σε κομβικό ματς ηττήθηκε εντός έδρας από τον Γκυζιακό με 1-0.

Ο Ιπποκράτης συνέχισε την εξαιρετική του πορεία κερδίζοντας τον Εθνικό Αστέρα 4-3 και είναι μόνος στη δεύτερη θέση, ενώ η Άμιλλα ηττήθηκε στα Ταταύλα με 3-1 και πέρασε τρίτη.

Η Περιστερίου ηττήθηκε από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου με 2-1 και δύσκολα θα σώσει την παρτίδα αν συνεχίσει έτσι. Νίκη με 1-0 του Φοίνικα επί του Θρίαμβου Χαλανδρίου με 1-0 που τον διατηρεί στη ζώνη των μπαράζ ανόδου.

Στην Γ' ΕΠΣΑ, διακόπηκε το πρωτάθλημα λόγω γιορτών.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Δεκέμβριος 2021 20:36