Τελευταία ενημέρωση 22:08, 23 Απρ 2024

Γκουτσίδης: «Δεν ξέρω τι να πω, μόνο ένα μπράβο στα παιδιά»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απογοητευμένος με τον τρόπο που ήρθε η ήττα του Ατρομήτου  χθες στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, εμφανίστηκε ο βοηθός του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στην Συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα. Σήμερα δείξαμε ως Ατρόμητος ότι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ήμασταν παρών μόνο εμείς. Το μόνο που διέκρινες από τον Παναιτωλικό ήταν τα γκολ. Δυστυχώς το είδαμε και αυτό. Με την πρώτη ευκαιρία δεχθήκαμε γκολ και ενώ είχαμε καθολική υπεροχή ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν σκοράραμε για να διαχειριστούμε την επανάληψη κάπως καλύτερα. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο β’ μέρος, μπήκαν και το πίστευαν τα παιδιά, γυρίσαμε το παιχνίδι και εκεί όπου όχι μόνο διαχειριζόμασταν εύκολα το ματς αλλά μπορούσαμε να το κερδίσουμε κιόλας, χωρίς να καταλάβουμε δεχόμαστε δεύτερο γκολ. Εκεί η απελπισία μας έκανε να καταρρεύσουμε. Δεν ξέρω τι να πω, μόνο ένα μπράβο στα παιδιά γιατί δείξανε ότι είναι μια καλή ομάδα και μπορούνε να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά δυστυχώς ξανά χάσαμε το παιχνίδι».

Για το αν η αλλαγή σχηματισμού θα πρέπει να καθιερωθεί, αφού σήμερα άλλαξε κατά κάποιο τρόπο την εικόνα προς το καλό: «Πιθανόν να είναι και αυτό. Πιστεύω όμως ότι και με τα τρία στόπερ, η ομάδα ήταν κυρίαρχη ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο, απλά όταν χάνεις ψάχνεις τρόπους να γυρίσεις το παιχνίδι. Στη συνέχεια μπήκαν και άλλα παιδιά να προσπαθήσουν. Στο ποδόσφαιρο με όλα τα συστήματα μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις. Πρέπει να φύγει αυτή η κατάρα, με την πρώτη ευκαιρία να δεχόμαστε γκολ. Η ψυχολογία είναι προς τα κάτω, πολλά ματς που μοιάζουν οι ήττες δημιουργούν αρνητική ψυχολογία και είναι δύσκολο για τα παιδιά που έχουν δυνατότητες, να χάνουν τόσο εύκολα. Θα δούμε στην πορεία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Τέλος» ο Παράσχος! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας