Τελευταία ενημέρωση 13:58, 25 Απρ 2024

Βόγλης: «Οι δυο εμφανίσεις που κάναμε μας γεμίζουν αισιοδοξία»

Κατηγορία Ιπποκράτης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απόλυτα ικανοποιημένος έχει παρουσιαστεί ο προπονητής του Ιπποκράτη, Βασίλης Βόγλης από την συγκομιδή της ομάδας του στα δυο τελευταία ματς με Φωστήρα Ηλιούπολης και Παράδεισο.

Το 2Χ2 αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για την ομάδα των δυτικών προαστίων που φιγουράρει μαζί με τον Φωστήρα Ηλιούπολης και την Άμιλλα Περιστερίου στην 2η θέση.

Η αλήθεια είναι ότι οι 21 πόντοι δεν αποτυπώνουν την πλήρη... αλήθεια αφού ο Ιπποκράτης ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να κάνει το καλύτερο δυνατό και να πάρει τους βαθμούς που δικαιούνταν.

Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες της ομάδας έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια και φυσικά η πορεία του συλλόγου οφείλεται στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση με πρωτεργάτες τους κ. Γεροντή και Ρακιντζάκη καθώς επίσης και στον προπονητή, κ. Βογλη που αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του λέγοντας:

"Κάναμε δυο πολύ σοβαρές εμφανίσεις σε δυο ντέρμπι έναν στην Ηλιούπολη και ένα στη έδρα μας με τον Παράδεισο που έφεραν την ομάδα στο τέλος του πρώτου γύρου να είναι δεύτερη και να κοιτάζει με άλλο αέρα τον δύσκολο δεύτερο γύρο που ξεκινάει την Κυριακή με αντίπαλο τον Εθνικό Αστερα. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος έχει ανάγκη τους βαθμούς και παρά τη βαθμολογική του θέση, έχει φανεί ανταγωνιστική σε πολλά ματς με αποκορύφωμά το διπλό στην έδρα της Άμιλλας. Πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί, τα προβλήματα δεν λείπουν με τραυματισμούς αλλά έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά".

Πηγή soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Tέτοια αανατροπή σε γιγαντώνει! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας