Τελευταία ενημέρωση 03:33, 19 Απρ 2024

Έπεσε αμαχητί και αυτό είναι το στενάχωρο!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όπως στο ματς με τον Παναθηναϊκό έτσι και με τον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος έπεσε αμαχητί. Και αυτό είναι το στενάχωρο. Ο Ατρόμητος που βλέπουμε, απέχει έτη φωτός από τον Ατρόμητο που έχουμε συνηθίσει.

Οι Πειραιώτες που νίκησαν 3-0 δυσκολεύτηκαν για σχεδόν ένα ημίχρονο κόντρα στους «κυανόλευκους», αλλά όλα έγιναν πιο απλά στο 38’, με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Αγκιμπού Καμαρά από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Στο 50’ ο Ελ Αραμπί εκτέλεσε τον Πίριτς από μπαλιά «πάρε-βάλε» του Αγκιμπού Καμαρά και στο 62’ έκανε το χατ-τρικ με νέο πέναλτι, του Χατζηισαΐα αυτήν τη φορά, κάνοντας χέρι μέσα στην περιοχή. Ξεπέρασε τα 50 γκολ με τον Ολυμπιακό στις εγχώριες διοργανώσεις ο killer του.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς – Βασιλαντωνόπουλος (65’ Κιβρακίδης), Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο – Νάτσος, Χαρίσης, Ντένιτς (46’ Μουνίθ), Σπιριντόνοβιτς (66’Μπεντινέλι) – Κουλούρης (84’ Τζαβίδας)


Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ - Λαλά, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ (76’ Ανδρούτσος)- Εμβιλά (65’ Μ. Καμαρά), Μπουχαλάκης – Λόπες (65’ Ροντρίγκες), Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας (72’ Βρουσάι) - Ελ Αραμπί (71’ Τικίνιο)

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Δεκέμβριος 2021 12:41
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Πυροδοτεί το κλίμα ο Παναιτωλικός» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας